Luxe lodges bij Vakantiecentrum 't Schuttenbelt

Op Vakantiecentrum 't Schuttenbelt zul je je helemaal thuis voelen. Of je nu een familieweekend in één van de groepsaccommodaties verblijft, drie weken op de camping staat of een weekje in één van de luxe lodges logeert. V

Vakantiecentrum 't Schuttenbelt doet er alles aan om jou een heerlijke vakantie te bezorgen! Op het park vind je een heerlijk buitenzwembad met waterglijbaan en peuterbad, diverse speeltuintjes en sportvelden. Tijdens de schoolvakanties is het animatieteam van De Eendenclub op het park aanwezig.

Luxe lodges

Vanaf voorjaar 2017 bieden wij ook twee prachtige nieuwe luxe lodges (Valerie en Florijn) te huur aan. Deze mooie houten 4-persoons bungalows beschikken over een woonkamer met een mooie open keuken met kookeiland, twee slaapkamers met elk een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel, een separaat toilet, een grote veranda met loungeset en een heerlijke buitenhaard. De woningen zijn sfeervol ingericht en hebben beide een grote tuin met eigen parkeerplaats en een fietsenberging.

Groepsaccommodaties

Naast de camping beschikt Vakantiecentrum ‘t Schuttenbelt ook over twee luxe groepsaccommodaties. Er is een comfortabel vakantiehuis (De Elsgraven) voor 16 tot 28 personen en een sfeervolle vakantieboerderij (De Regge) voor 16 tot 26 personen. De accommodaties zijn voorzien van alle gemakken en geschikt voor gezinnen met jonge kinderen tot 50-plussers.

Aankomst- en vertrekdatum

Aankomst- en vertrekdatum

Of bekijk de website www.boekuwbuitenhuis.nl/vakantiecentrum-t-schuttenbelt

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter