navigatie overslaan

Erve 'n Pier

Erve 'n Pier is prachtig gelegen aan de voet van de oostkant van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal. De boerderij ligt aan de rand van Holten en Rijssen in buurtschap de Lichtenberg. Ook Nijverdal is dichtbij.

Gelegen aan de rand van Holten en Rijssen en dichtbij Nijverdal in buurtschap de Lichtenberg ben je vanaf snelweg A1 snel bij Erve 'n Pier. Je vindt er verschillende vormen van verblijfsrecreatie. Het is tevens een ideaal startpunt voor een korte of lange fiets- of wandeltocht.

De afstand van Erve 'n Pier tot het winkelcentrum van Holten, Rijssen of Nijverdal is maar 5 kilometer. En binnen een straal van 25 kilometer vind je een aantal grotere steden die het bezoeken meer dan waard zijn.

Boerderij-appartement

In de voormalige vrijstaande boerderij zijn twee moderne functionele appartementen voor twee tot vier personen gerealiseerd die van alle gemakken zijn voorzien. Ieder boerderij-appartement is voorzien van een moderne keuken, magnetron, een oven met 4 pits-gasstel, een vaatwasser en wasmachine.

De badkamer heeft een ruime douche met vaste wastafel. In de gezellige door een cv verwarmde woonkamer met eethoek en zithoek staan vanzelfsprekend een radio en een televisie aangesloten op de schotel waardoor een rijk aanbod aan zenders aanwezig is. In de ruime woonkamer kunnen in overleg eventueel enige tijdelijke extra slaapplaatsen worden gecreëerd.

Je hoeft geen linnengoed en handdoeken mee te nemen, want ook daar is al voor gezorgd!

Kijkend uit het raam of zittend voor je boerderij zie je aan de horizon de contouren van Rijssen. Je geniet van prachtige luchten en een vrij uitzicht over de landerijen die doortrokken zijn van wandelpaden.

Wanneer je achter de boerderij de Lichtenbergerweg schuin oversteekt bevind je je al op de uitlopers van de Holterberg met zeer veel onverharde en verharde fiets- en wandelpaden die je dwars door de uitgestrekte bossen leiden, maar je altijd weer laten uitkomen bij één van de omliggende dorpjes, buurtschappen of stadjes. Voor natuurliefhebbers is de omgeving een waar paradijs. En zoals zovelen al zeiden: "Erve 'n Pier staat op een waarlijk unieke plek."

openingstijden

Het hele jaar geopend.

Categorieën