navigatie overslaan

Groene Huis Twente

Dit nieuwe Natuurhuisje is een complete woning die begin 2021 gereed is gekomen en door de eigenaren zelf is ontworpen en gebouwd. Het is een plek om volop te genieten. Via de dubbele tuindeuren loop je zo de grote omheinde tuin in.

De inrichting is kleurrijk en luxe. Er zijn twee grote slaapkamers, twee badgelegenheden, een royale keuken met porseleinen servies en bedden met topmatrassen. De nieuw aangelegde bloemrijke tuin biedt veel plekken met zon en schaduw met loungemeubelen en picknickbanken en speelgazon. Parkeren is op eigen terrein. Kortom: echt genieten van topkwaliteit.

Groen

Ons groene huis is niet alleen qua kleur groen, maar vooral ook groen gebouwd met ecologische materialen zoals kalk-hennep en natuurverf. Er wordt energiezuinig verwarmd. In de ruime slaapkamer boven staat een goede kwaliteit slaapbank voor 2 personen. Vraag ons naar de meerprijs voor meer dan 4 personen.

Ligging

Dit groene huis ligt op 5000 m2 eigen terrein, aan de voet van de Herikerberg, een prachtig bosgebied. Je bereikt het huis via een eigen bospad. Vanuit het huis is er uitzicht op weiland en bos. Je loopt vanaf het terrein direct het bos van het landgoed Weldam in. In de buurt zijn nog veel meer buitenplaatsen, zoals Warmelo en Twickel. Ook is er veel hei; het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug is dichtbij. In de buurt zijn beken; daar kun je 's zomers heerlijk zwemmen. Er zijn prachtige wegen langs eindeloos veel schitterende boerderijen. Twente is geweldig bewegwijzerd voor fietsen en wandelen. Langs het eigen terrein lopen een wandelroute en een MTB-route; de MTB-route van Rijssen is slechts enkele kilometers verderop. Aan de andere kant van het buurhuis ligt de provinciale weg tussen Markelo en Goor; daar is een bushalte. Op 2 km ligt het station van Goor. In Goor bevinden zich alle winkels voor een fijn verblijf.

Categorie├źn