navigatie overslaan

Villa Nostalgia

Kom logeren in deze compleet gerenoveerde hippe en sfeervolle salonwagen uit 1955 met aanbouw op een prachtig bosperceel van 400m2. Vlakbij toeristisch kunststadje Ootmarsum!

Villa Nostalgia ligt aan een doodlopend laantje dat uitkomt bij een weide met paarden. Vanuit het huisje loop of fiets je zo het prachtige idyllische Springendal en het Twentse coulisselandschap in met bos, heide, stuwwallen en kraakheldere beekjes en watervalletjes. De hertjes lopen er vrij rond en 's morgens word je gewekt door het gekwetter van de vogels, zitten er eekhoorntjes in de bomen en huppelen konijntjes in de tuin.

Villa Nostalgia is een zalige plek om tot rust te komen, te genieten van de fantastische natuur en Twente te ontdekken. In het huis vind je alle inspiratie fiets- en wandelroutes, uitstapjes & een spellen- en boekenkast, waarin Herman Finkers en Willem Wilmink niet mogen ontbreken!

De salonwagen van ruim 12 meter lang biedt plaats aan maximaal 4 gasten, heeft een eigen parkeerplaats en staat op een rustige, groene, ruime plek bij andere vrijstaande vakantiewoningen op Camping en Bungalowpark Bij de Bronnen; een kleinschalig, gemoedelijk en bosrijk parkje, dat wordt gerund door de behulpzame en sympathieke eigenaren, Richard en Stef. Er is een gezellig cafeetje met terras, waar in het hoogseizoen ook een heerlijke maaltijd voor een vriendelijke prijs kan worden genuttigd en een biljartje kan worden gelegd. Ootmarsum met musea, galeries, mooie winkels, het mooiste openluchtzwembad van Oost-Nederland en oergezellige terrasjes & restaurants ligt op 1500 meter.

Categorieën