navigatie overslaan

De Bosuil

Overnachten op de meest romantische plek van Twente? Dat kan in De Bosuil. Deze bijzondere overnachtingsplek is gelegen op circa 300 meter van Landgoed de Holtweijde. Steek bij een mooie avond de vuurkorf aan en geniet van stilte, rust en elkaar. Met een beetje geluk zie je de hazen en reeën rennen door het land.

Locatie en Omgeving

Gelegen in het groene Twente, biedt De Bosuil een perfecte ontsnapping aan het dagelijkse leven. Het Bosuil is omgeven door bossen, weilanden en beekjes, wat het een ideale plek maakt voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers.

Van alle gemakken voorzien

Op de meest romantische plek van Twente is geen ruimte voor afleiding. Geen wifi, geen TV, uitsluitend u en uw gezelschap op een fantastische locatie. De Bosuil is voorzien van een comfortabel kingsize bed en een luxe douche. Op het terras kan je genieten van de avond, rust, stilte en van elkaar bij de vuurplaats. In de ochtend kan je genieten van het uitzicht en het heerje wat uitgebreider wenst te ontbijten ben je tot 11:00 uur uiteraard van harte welkom bij het uitgebreide ontbijtbuffet van het hotel.

Landgoed de Holtweijde

Landgoed de Holtweijde is een vier-sterren hotel waar je heerlijk tot rust komt, energie en inspiratie opdoet en volledig in de watten wordt gelegd. Elk seizoen laat zich hier van zijn mooiste kant zien! Overnachten kan hier in een ruime suite, die verdeeld zijn over het Landgoed en in het hoofdgebouw. 's Ochtends kun je aanschuiven bij een ambachtelijk bereid ontbijtbuffet en 's avonds laat chef-kok Rob Fiselier je proeven waarom het restaurant is gewaardeerd door Bib Gourmand. De volgende ochtend verken je het Twentse landschap per fiets, sla je een balletje op de driving range of leef je uit op de tennisbaan.

Categorieën