Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Vakantiehuizen in Den Ham

Vakantiehuisje, lodge, blokhut of chalet: dat ene huisje waar jij op bent gevallen staat altijd in het mooiste stukje Nederland: Twente. Rust, ruimte & ruige natuur? Check. Bossen en weilanden? Check. Fiets- en wandelpaden? Check. Altijd handig zo’n mooie omgeving. Je komt hier ten slotte om te ontspannen. Komt mooi uit, want Twente is super relaxed, net als de Tukkers. Met een overdosis aan gastvrijheid en gemoedelijkheid zorgen ze ervoor dat je je helemaal thuis voelt.

Verhalen uit Twente

 1. Doe-tips

  Moeder-dochter uitjes in Twente; een paar leuke ideeën

  geschreven door Maryke
 2. Doe-tips

  15 Twentse tips voor coronaproof uitjes of vakantie op 1,5 m.

 3. Binnenkijken bij

  Neem een kijkje bij Erve Broam: de boerderij van familie Scholten Linde

  geschreven door Bertine
 4. Doe-tips

  Romantisch cadeau voor je partner: samen een weekendje Twente

  geschreven door Maryke
 5. Slaaptijd!

  De top 5 mooiste huwelijksreizen in Twente.

  geschreven door Maryke
 6. Slaaptijd!

  Magisch slapen in het bos van Twente. Hier kom je weer helemaal tot jezelf

  geschreven door Nicoline
 7. Slaaptijd!

  De 5 mooiste groepsaccommodaties in Twente voor 20 personen of meer

  geschreven door Maryke
 8. Slaaptijd!

  De beste kindercamping van Nederland: hier moet je heen voor een vakantie met kids

  geschreven door Dorien

Vakantiehuis Twente

Twentse (t)huisjes

De een boekt een vakantiehuis. De ander een lodge. Het verschil? Is er niet. Een lodge is niets meer dan een deftige omschrijving voor een vakantiehuis. Iedereen mag zijn blokhut een lodge noemen. Of je nu een vakantiehuis of een lodge huurt, als het in Twente staat, is het altijd goed. Ok, toegegeven: een lodge heeft vaak wel meer landelijke uitstraling dan een vakantiehuisje op een recreatiepark. Er is wat meer tijd en geld besteed aan het ontwerp en de inrichting. Kost een paar centen, maar dan heb je wel een lodge. De Tukker kijken je er trouwens echt niet op aan als je een ’gewoon’ huisje boekt. Past prima bij hun no-nonsense mentaliteit. Zo’n vakantiewoning huren voor een weekendje weg, hoe doe je dat? Hou je vast: hier komt de gebruiksaanwijzing. Surf naar een van de bungalow- of recreatieparken die Twente rijk is. Zoek een leuk stulpje uit voor een weekend, midweek of week. Klik op boeken. Zo vreselijk ingewikkeld was dat toch niet? Daar houden ze van in Twente. Niet moeilijk doen als het makkelijk kan.