Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Vakantieparken

Een vakantie in Twente staat synoniem aan totale rust, ontspanning en een ongekend prachtige natuur. Het is dan ook een fantastische bestemming om een bungalow op een vakantiepark te huren voor een weekje of weekendje weg. Zo’n vakantiehuis is veelal groot genoeg voor het hele gezin, of juist leuk als je er samen even tussenuit wilt. Wil je een vakantie boeken voor een grote familie of groep, ook dat is vaak mogelijk op het park.

Verhalen uit Twente

 1. Kunst & Cultuur

  HofHoppen: MirreOpReis hopt door het kasteelrijke Hof van Twente

  geschreven door Mirre
 2. Natuur

  De mooiste wandeling van Nederland ligt in Twente: de Twentse Wallen.

  geschreven door Bregje
 3. Typisch Twents

  Twente is trouwlocatie en huwelijksreisbestemming in één.

  geschreven door Sybylle
 4. Overnachten

  Heb je zorg nodig tijdens de vakantie? Zorgeloos erop uit is voor iedereen.

 5. Food

  Boodschappen doen bij de boer, heel normaal in Twente. Eet hoe eten bedoeld is.

  geschreven door Bertine
 6. Kids

  4 leuke, actieve buitentips met kids van blogger Sabine en gezin.

  geschreven door Sabine
 7. Overnachten

  Parkhotel De Wiemsel. Bij deze tweede liefde wil je blijven wonen

  geschreven door Sybylle
 8. Natuur

  Fietsen in Twente: een rondje dwars door het groen langs Landgoed Twickel

Vakantieparken in Twente

Hier heb je wat te kiezen

De ruime bungalows op de vakantiepark in Twente zijn van alle luxe en comfort voorzien; aparte slaapkamers met comfortabele bedden, fijne badkamers, een keuken die uitnodigt om gezellig samen te koken en een woonkamer waar je heerlijk kunt ontspannen. Geen zin om elke dag op pad te gaan? Groot gelijk. Je bent op vakantie toch? Je woont een paar dagen op het Twentse vakantiepark met een zwembad, wellness en sport- en spelgelegenheid op kruipafstand. Wat wil een mens nog meer? Geniet er dan ook van en doe alsof je thuis bent. Ideaal als je kinderen nog baby’s of peuters zijn. Iets oudere kinderen vermaken zich bij het animatieteam op het vakantiepark, dus je hebt je handen vrij om te doen waar jij zin in hebt. Bankhangen met een boek of Netflixen kan natuurlijk ook. Over zorgeloos vakantievieren gesproken! Ook handig: ze spreken in Twente gewoon Nederlands en je kunt betalen met de euro. Heb je je koffer al gepakt?