Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Vakantieparken

Een vakantie in Twente staat synoniem aan totale rust, ontspanning en een ongekend prachtige natuur. Het is dan ook een fantastische bestemming om een bungalow op een vakantiepark te huren voor een weekje of weekendje weg. Zo’n vakantiehuis is veelal groot genoeg voor het hele gezin, of juist leuk als je er samen even tussenuit wilt. Wil je een vakantie boeken voor een grote familie of groep, ook dat is vaak mogelijk op het park.

Verhalen uit

 1. Overnachten

  Parkhotel De Wiemsel. Bij deze tweede liefde wil je blijven wonen

  geschreven door Sybylle
 2. Natuur

  Fietsen in Twente: een rondje dwars door het groen langs Landgoed Twickel

 3. Kids

  Activiteiten voor kinderen om de zomervakantie tot één groot succes te maken

  geschreven door Nicoline
 4. Kids

  Speeltijd! De leukste uitjes, attracties en speeltuinen van Twente op een rijtje

 5. Typisch Twents

  Trouwen in een trouwhooiberg bij Landgoed Het Rheins, droomlocatie in Enter

  geschreven door Feya
 6. Outdoor

  Groepstijd! Gezellige en actievie groepsactiviteiten en uitjes in Twente

 7. Typisch Twents

  Henny Vrienten verkiest vaak de rust van Diepenheim boven de hectiek van de Randstad

  geschreven door Anno
 8. Natuur

  In vijf dagen pelgrimeren over het prachtige Hilligenpad van Twente

  geschreven door Bertine

Vakantieparken in Twente

Hier heb je wat te kiezen

De ruime bungalows op de vakantiepark in Twente zijn van alle luxe en comfort voorzien; aparte slaapkamers met comfortabele bedden, fijne badkamers, een keuken die uitnodigt om gezellig samen te koken en een woonkamer waar je heerlijk kunt ontspannen. Geen zin om elke dag op pad te gaan? Groot gelijk. Je bent op vakantie toch? Je woont een paar dagen op het Twentse vakantiepark met een zwembad, wellness en sport- en spelgelegenheid op kruipafstand. Wat wil een mens nog meer? Geniet er dan ook van en doe alsof je thuis bent. Ideaal als je kinderen nog baby’s of peuters zijn. Iets oudere kinderen vermaken zich bij het animatieteam op het vakantiepark, dus je hebt je handen vrij om te doen waar jij zin in hebt. Bankhangen met een boek of Netflixen kan natuurlijk ook. Over zorgeloos vakantievieren gesproken! Ook handig: ze spreken in Twente gewoon Nederlands en je kunt betalen met de euro. Heb je je koffer al gepakt?