navigatie overslaan

Hof van Salland

Genieten van rust en ruimte, recreëren op topniveau en comfortabel in alle seizoenen. Keuze uit een vakantievilla met of zonder eigen wellnessfaciliteiten.

Op zoek naar rust, ruimte en privacy? Op Hof van Salland vindt u het beste van al die werelden. Op het ruim opgezette en groene resort vindt u luxe, stijlvolle, traditioneel gebouwde vakantievilla's in karakteristieke Twents Saksische stijl.


Ligging Salland, het Vechtdal, Hanzesteden Zwolle en Deventer: het resort kent een centrale ligging in dit gebied. U vindt Hof van Salland in het buitengebied van Hellendoorn, tussen de Hellendoornse berg en de Lemelerberg, en aan het oude Overijssels Kanaal en de Boksloot. Ook voert het Pieterpad direct langs het park. Kortom, uw ideale uitvalsbasis voor zowel een actieve als ontspannen vakantie.


Faciliteiten op het park Op Hof van Salland vindt u faciliteiten als het verwarmde buitenzwembad, de all weather tennisbaan en het sfeervolle restaurant De Hazelaer. Bij de receptie regelt u de huur van fietsen en kunt u terecht voor uw bestelling van broodjes en ontbijtservice.


Luxe vakantievilla De 2-, 4-, 5-, 6- en 14-persoons vakantievilla's zijn van alle gemakken voorzien. Zo heeft u altijd de beschikking over een ruime living met gasgestookte haard en vloerverwarming, luxe open keuken met combi-oven, vaatwasser en espresso-apparaat van Illy, en slaapkamers met boxspringbedden. Houdt u van extra wellness? Kies dan voor een villa met wellness-faciliteiten, zodat u ook geniet van traditionele sauna, Sunshower (zonnebank onder de douche) en whirlpool.


Uw vakantie Via de website van Hof van Salland boekt u direct uw verblijf.


Meer informatie >

Categorieën