navigatie overslaan

Vakantiecentrum 't Schuttenbelt

* * * *

Dit vakantiepark is landelijk gelegen in de schilderachtige omgeving van het Twentse plaatsje Enter. Hier kan je rustig kamperen op een van de 60 kampeerplaatsen, een luxe vakantiehuisje huren of een heerlijk weekend beleven in een groep accommodatie.

Vakantiecentrum ’t Schuttenbelt biedt veel vertier voor jong & oud. Van een sportveld tot groot zwembad met glijbaan, alles is aanwezig. En in het hoogseizoen is er voor de kinderen een leuk animatieprogramma. In de omgeving van ’t Schuttenbelt is het mogelijk om heerlijk te wandelen, te fietsen of te vissen. Kortom een ideale bestemming voor gezinnen met kinderen en natuurliefhebbers.

Groepsaccommodatie huren

Op zoek naar een leuke locatie om een familieweekend te organiseren? Dan zit je bij ’t Schuttenbelt goed. Hier zijn namelijk twee groepsaccommodaties te vinden, geschikt voor 26 en 28 personen. Deze riante vakantiewoningen voor groepen zijn sfeervol en modern ingericht en voorzien van alle gemakken. De accommodaties zijn huisdiervrij, bieden veel privacy en beschikken over een groot eigen terras met vrij uitzicht.

Luxe vakantiehuisjes

Op dit vakantiepark in Overijssel is het mogelijk om een 4-persoons vakantiehuisje te huren, waarin je je meteen thuis voelt. Laat je verrassen door de moderne inrichting en de goede voorzieningen. De Woody Lodges zijn gebouwd met robuust hout en bieden uitzicht op een mooi grasland. Je voelt je helemaal één met de natuur als je in deze luxe lodges vakantie viert. Het is heerlijk vertoeven in de loungehoek met houtkachel dat te vinden is op het grote overdekte terras van de Woody Lodges.

Ontdek Twente

Het is erg leuk om in de directe omgeving van Vakantiecentrum ’t Schuttenbelt op ontdekking te gaan naar de Twentse gastvrijheid. Neem een kijkje bij de boerderijen en proef van Twentse streekproducten. Bezoek het bijzondere Kasteel Twickel of het openluchtmuseum in Ootmarsum. Trek eropuit met een huifkar of pluk zelf verse aardbeien. Er is van alles te beleven in Twente!

Zoek & Boek

Categorieën