navigatie overslaan

Bungalowpark Hoge Hexel

We willen bijna zeggen: welkom thuis! Want heel graag zorgen wij dat uw vakantie bij Bungalowpark Hoge Hexel ook écht voelt als een tweede thuis.

Midden in het mooie Twentse landschap ligt het gemoedelijke bungalowpark. Alle bungalows zijn vrijstaand en bieden veel privacy. Beschut tussen de bomen of weids in het open Twentse landschap.

Bungalows huren

Op Bungalowpark Hoge Hexel zijn er voldoende bungalows te huren. Een knusse bungalow voor 4 personen in een bosrijke omgeving. Óf een bungalow in landelijke stijl dat van alle gemakken is voorzien. Alle bungalows zijn vrijstaand op een ruim perceel, dat bied alle rust een ruimte. Een groot deel van de bungalows zijn nieuw of onlangs gerenoveerd. En ook de voorzieningen zijn de laatste jaren allemaal opgeknapt. Wij, de familie Weelink en medewerkers, ontvangen u dan ook graag op ons (ver) nieuw(d)e bungalowpark in Twente.

Wat is er te doen op Bungalowpark Hoge Hexel?

Op het bungalowpark is er van alles te zien en te doen. Naast de onderstaande faciliteiten is in de zomermaanden en in de mei- en herfstvakantie een recreatieteam aanwezig dat voor jong en oud diverse en uiteenlopende activiteiten organiseert. Faciliteiten: overdekt zwembad (20m bad) met waterglijbaan, stoomcabine en peuterspeelbad, à la carte restaurant met serre en groot terras, snackbar, grote zwemvijver met strandzand, diverse (vis) vijvers, indoor speeltuin, fiets- en skelterverhuur, jeu de boules, diverse sportvelden en speeltuinen, gratis wifi en gratis parkeren.

Bij Bungalowpark Hoge Hexel kan u ook een e-chopper of fatbike huren. Met een ritje op de E-Chopper ontdekt u op een ontzettend leuke manier de omgeving van ons vakantiepark. Met de E-chopper komt u op de mooiste plekjes én u bent ook heel milieubewust bezig. Wanneer u een E-Chopper huurt, kunt u 2 of 3 uur rondrijden in het prachtige Twente. U kunt de E-Chopper ook een hele dag huren, zo heeft u nog wat meer tijd voor verschillende routes! Voor het huren van een E-chopper heeft u rijbewijs B nodig. Let op: er kunnen geen volwassenen achterop de E-chopper!

Groepsaccommodaties Hoge Hexel

Als u een weekendje weg wilt met een grote groep is het soms lastig om de juiste groepsaccommodatie te vinden, maar niet bij Bungalowpark Hoge Hexel. Hier hebben ze namelijk grote vakantiehuizen voor 4 tot 20 personen. Allen zijn modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Zo is er voor ieder gezelschap een passende groepsaccommodatie in Twente te vinden.

Bungalowpark in Twente

Dit bungalowpark in Twente is ideaal voor kinderen. Ze kunnen zich namelijk helemaal uitleven in het overdekte zwembad met glijbaan en apart peuterbad, maar ook in het grote binnenspeeltuin. Tijdens de schoolvakanties is er een uitgebreid recreatieprogramma, zodat iedereen een onvergetelijke vakantie beleeft.

Zoek & Boek

Categorieën