navigatie overslaan

Finspark Herikerberg

In Twente, Landgoed van Nederland, ligt in de bossen van de Herikerberg tussen Markelo en Goor dit kleinschalige groene park. Geniet van de rust en de natuur in de knusse houten bungalows of in een stenen vakantiehuisje de Hoeve.

De Herikerberg (47m) is zeer geschikt voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Kom hier heerlijk wandelen of fietsen en ook Nordic walkers zullen hier hun hart ophalen. Op het park is verder een speeltuin met houten speeltoestellen en skelters. Fietsen kunnen gehuurd worden. Hou je van lekker barbecueën met z’n allen? Maak dan gebruik van het Finse grillhuisje, oftewel de Grill-Kentura. Wil je de complete Finse ervaring? Ontspan dan in de Finse sauna voor 8 personen die te vinden is op Finspark Herikerberg.

Finse bungalows

Op Finspark Herikerberg staan vrijstaande 6-persoons bungalows, waar je in alle rust en met veel ruimte kan genieten van een welverdiende vakantie. De houten bungalows met vloerverwarming zijn gebouwd met uit Finland afkomstige hout, zonder dat er een spijker, lijm of zaag aan te pas zijn gekomen. De ruime bungalows zijn sfeervol ingericht en staan midden in de natuur. Geniet vanaf het overdekte veranda van de royale tuin die de bungalows rijk zijn. In sommige bungalows zijn huisdieren toegestaan. Bedlinnen zijn verplicht bij te boeken. Handdoeken en bedlinnen zijn te huur.

Luxe vakantiehuisjes

Op dit bungalowpark in Markelo is het ook mogelijk om een stenen vakantiehuisje te huren, dit type heet de Hoeve. Deze bungalows zijn traditioneel vormgegeven met karakteristieke elementen, zoals een wolfskap. Ook deze bungalows zijn geschikt voor 6 personen en hebben een ruime tuin. Ze zijn voorzien van alle gemakken, waaronder een keuken met vaatwasser. Bedlinnen zijn verplicht om te bij te boeken. Handdoeken en keukendoeken zijn optioneel bij te boeken.

Hof van Twente

Finspark Herikerberg ligt in een prachtige, groene omgeving. Ontdek het Hof van Twente en bezoek kastelen met prachtige tuinen, wandel door historische dorpen en ontdek de Twentse gastvrijheid. Bruisende steden zoals Almelo, Enschede en Hengelo zijn perfecte bestemmingen voor een dagje uit.

Zoek & Boek

Categorieën