navigatie overslaan

Recreatiepark Kaps

Net buiten het dorp Tubbergen, ten westen van de cultureel aantrekkelijke stad Ootmarsum, ligt Kaps. Een kleinschalig recreatiepark met kampeerplaatsen, bungalows, groepsaccommodaties en safaritenten.

De gastvrijheid op dit vakantiepark in Twente, tezamen met goede voorzieningen zoals een restaurant, waterspeeltuin, buitenzwembad, , binnen- en buitenspeeltuin, een waterspeeltuin, een visvijver, een shortgolfbaan en oplaadpunten voor elektrische auto's zorgen ervoor dat je Twente optimaal beleeft vanaf een vakantiepark voor families!

Vakantiepark met zwembad

Het vakantiepark is erg groen en parkachtig aangelegd, waardoor het een heerlijke plek is om te vertoeven tijdens de vakantie in Twente. En er is van alles te beleven voor jong en oud. Naast bovengenoemde faciliteiten is er ook nog een animatieteam in het hoogseizoen aanwezig, die ervoor zal zorgen dat iedereen een toptijd beleeft. In de omgeving van Recreatiepark Kaps is van alles te beleven. Bezoek eens de Openluchtmuseum die Twente rijk is. Heb je zin in iets actiefs? Dan kan je in de buurt van Ootmarsum karten, lasergamen, schaatsen of de hoogte op zoeken in een klimbos! Of ga een dagje uit naar Duitsland.

Overnachten bij Kaps

Vier je vakantie in een Safaritent. Deze 5 en 6 persoons Safaritenten hebben de charme van een tent, maar wel met de luxe van een accommodatie. Het is zeer goed mogelijk om met het gezin heerlijk te kamperen op de ruime kampeerplaatsen. De kampeerplaatsen zijn verspreid over meerdere velden. Iedere kampeerplaats heeft 6 of 10 ampère elektra, een watertappunt en televisieaansluiting. Bovendien kun je gebruikmaken van (gratis) wifi. En ook honden zijn toegestaan, zo kan de hele familie op vakantie. Enkele kampeerplekken beschikken over een waterafvoer.

Luxe bungalows & groepsaccommodaties

Het leuke aan het overnachten op Kaps is dat dit kan in een unieke & sfeervolle bungalow. De luxe bungalows zijn namelijk in een Twentse boerderijstijl gebouwd, wat een authentiek gevoel geeft aan het verblijf. Toch liever meer het buitenleven beleven tijdens een vakantie in Twente? Overnacht dan in een luxe safaritent met uitzicht op een speeltuintje. Een weekendje weg met de familie, inclusief opa’s en oma’s? Ervaar dan een comfortabel weekendje weg in de Kapshoeve, geschikt voor 18 personen. Of de 10 persoons Twente Lodge gelegen op een uniek plekje op ons park met uitzicht over de visvijver.

Zoek & Boek

Categorieën