navigatie overslaan

Papillon Country Resort

Glamping and more. Geniet van nieuwe luxe glamping accommodaties. Ruime kampeerplaatsen met privésanitair, nieuw restaurant. Binnen en buitenspeeltuin.

Vacanze col Cuore is de trotse nieuwe eigenaar van Papillon Country Resort. Deze vijf sterren locatie is gelegen in het mooie Twente in het gezellige Denekamp op slechts een steenworp afstand van Duitsland. Na de herinrichting in het voorjaar van 2021 behoort Country Resort de Papillon tot hetzelfde klasse niveau als de overige resorts van Vacanze col Cuore.

Naast de ruime kampeerplaatsen met privé sanitair, worden ook unieke Glamping accommodaties, luxe bungalows en stacaravans geplaatst. Met de overname van de Papillon wil Vacanze col Cuore de Nederlanders de mogelijkheid bieden om in eigen land kennis te maken met het Luxury Glamping concept. Geen massa, maar aandacht voor de gasten, die behoefte heeft aan veel leefruimte, luxe en comfort in een prachtige omgeving waar van alles te beleven is.

Genieten van een vakantie in Nederland met de warmte van een familiebedrijf, zoals alleen Vacanze col Cuore dat kan bieden.

Categorieën