Vakantieparken

Vakantieparken

Een vakantie in Twente staat synoniem aan totale rust, ontspanning en een ongekend prachtige natuur. Het is dan ook een fantastische bestemming om een bungalow op een vakantiepark te huren voor een weekje of weekendje weg. Zo’n vakantiehuis is veelal groot genoeg voor het hele gezin, of juist leuk als je er samen even tussenuit wilt. Wil je een vakantie boeken voor een grote familie of groep, ook dat is vaak mogelijk in Twente!

Twente op z'n best

Vakantiepark de Lourenshoeve

Kindvriendelijk, Gezellig, Peuterbad, Kinderen, Platteland

Vakantiepark de Lourenshoeve is een kindvriendelijk en kleinschalig park. Door de kleinschalige opzet van het park zullen met name rust,- wandel- en fietsliefhebbers zich op De Lourenshoeve thuis voelen.

Camping de Holterberg

Klassiek, Kindvriendelijk, Gezellig, Peuterbad, Natuur

Rust, ontspanning, gezelligheid: op camping De Holterberg voelt iedereen zich welkom en thuis. Alles kan, niets moet.

Camping en bungalows de Molenhof

Kindvriendelijk, Gezellig, Sportief, Kinderen, Innovatief

Eén ding is zeker bij 5-sterrencamping met bungalows De Molenhof: de kinderen gaan het hier naar hun zin hebben en jij ook! Geniet van vele faciliteiten, mooie kampeerplaatsen en luxe vakantiehuisjes.

Gezellig, met de hele familie!

1. Bungalowpark Hoge Hexel

We willen bijna zeggen: welkom thuis! Want heel graag zorgen wij dat uw vakantie bij Bungalowpark Hoge Hexel ook écht voelt als een tweede thuis.

lees meer

2. Fox Lodges

Luxe Lodges tot 12 personen. Een heerlijk ruime vakantiewoning in een unieke omgeving. Kom genieten van al het moois dat Twente te bieden heeft, met de royale lodges als de perfecte thuishaven.

lees meer

3. Groepsaccommodatie 't Boshuys

In een wereld waarin mensen geraakt worden door belevenissen willen wij bijdragen aan dat ultieme gevoel. Want hoe plezierig is het om tijd door te brengen met de mensen die dicht bij u staan! Familie, vrienden, collega's, we kunnen niet zonder ze.

lees meer

Ook voor de allerkleinsten

1. Vakantiepark Mölke

Vakantiepark Mölke biedt je alles voor een heerlijke vakantie in Twente. Deze 5-sterren vakantiepark zorgt voor een onvergetelijk verblijf voor families in de natuurlijke omgeving van het veelzijdige Twente.

lees meer

2. Vakantiepark Erve Kleilutte

Vakantiepark Erve Kleilutte is een kindvriendelijk vakantiepark met sfeervolle vakantiehuizen geschikt voor 6 tot 26 personen. Gelegen in het landelijke Twente vlakbij het gezellige plaatsje Enter, bekend om zijn klompen en zompen.

lees meer

3. Camping & Bungalowpark 't Stien 'n Boer

Camping & Bungalowpark ’t Stien 'n Boer is een modern, kindvriendelijk en gemoedelijk recreatiepark, gelegen aan de rand van een uitgestrekt natuurgebied en vlakbij de Duitse grens.

lees meer

4. Recreatiepark de Tolplas

Waan je zelf in een andere wereld op het prachtige recreatiepark De Tolplas. Geniet hier in luxe bungalows, leuke chalet of in een moderne groepsaccommodatie en dat allemaal gelegen aan een unieke recreatievijver.

lees meer