Rondje Regge en Heuvelrug

Rondje Regge en Heuvelrug

Reisinformatie

Rondje Regge en Heuvelrug: € 385,00 p.p.

Het arrangement is inclusief:
- 4 overnachtingen, telkens op een andere locatie in het gebied
- Bagage nabreng service
- 4x ontbijt
- 4x diner
- Elke dag een bewegwijzerde fietsroute tussen de 30 en 50 km
- Informatie over de bezienswaardigheden onderweg
- Informatiepakket
Exclusief
- Bijdrage aan het fonds Support for Nature € 15,- p.p.
- Lokale toeristenbelasting (ter plaatse te betalen)
Optioneel
- fietshuur

Dit alles voor maar € 385,00 p.p. De prijs is o.b.v. twee personen in een tweepersoonskamer. BOEK DIRECT >>

Accommodatie

U verblijft in wisselende accommodatie vormen zoals, Reggehooibergen, B & B, Bungalow of overige verhuuraccommodatie allen minimaal op 3 sterren niveau of gelijkwaardig. De overnachtingslocaties worden voor u geboekt op basis van beschikbaarheid. Het is niet mogelijk om een voorkeursovernachting aan te geven.

Programma

U fietst 4 of 5 dagen een rondje om de rivier Regge en over de Sallandse Heuvelrug. Uw bagage wordt dagelijks gebracht naar uw volgende accommodatie waar u overnacht. Er zijn dagelijks fietstochten van ca 30 tot 50 kilometer, waarbij u voldoende tijd heeft onderweg de bezienswaardigheden te bezichtigen en te genieten van de sfeervolle terrasjes in het gebied. U ontvangt uitgebreide informatie over de bezienswaardigheden en de horeca mogelijkheden zodat u zelf uw eigen planning kunt maken.

Dag 1
U komt aan bij uw eerste accommodatie waar u vanaf 15.00 kunt inchecken. Iets eerder aanwezig? Geen probleem er ligt alvast een mooie fietsroute voor u klaar om de omgeving te verkennen.

Dag 2, dag 3 en dag 4
Een fietsroute van 30 tot 50 kilometer naar uw volgende overnachtingsadres.

Dag 5
Vandaag een fietsroute terug naar de overnachtingslocatie waar u bent begonnen.

Vertrekdata:
Dagelijks van april t/m begin juli en eind aug + sept. Op basis van beschikbaarheid.

Boekingsinformatie

Op het boekingsformulier kun u uw wensen aangeven rondom uw vertrekdatum, uw reisgezelschap etc. U stuurt het formulier naar ons toe en vervolgens nemen wij binnen 24 uur contact met u op om e.e.a. door te nemen. Vervolgens wordt de boeking definitief en gaan wij voor u aan de slag om de diverse overnachtingslocaties te boeken. De reissom dient 5 dagen voor de vertrekdatum bijgeschreven te zijn op onze bankrekening. Bij het boeken worden de RECRON voorwaarden gehanteerd. BOEK NU >>