Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Fietsroute Noetselerberg

 • Type

  Fietsen
 • Afstand

  41,8 km
 • Duur

  2:47
 • Knooppunten

  22
 • Locaties

  1

Camping de Noetselerberg is een comfortabele en gezellige camping met verhuurmogelijkheden en een super overdekt zwembad met glijbaan. Een prachtige 5-sterrencamping in Twente, waar iedereen een fijne vakantie zal beleven!

Startpunt

Geniet van de prachtige vergezichten van het Wierdense Veld, verken het schilderachtige coulissenlandschap langs de Regge en fiets door de bossen van de Sallandse Heuvelrug.

Start bij camping de Noetselerberg, fiets naar knp 60. Op het eind van de route vanaf knp 58 naar knp 60 tot uw beginpunt. De route is 42 km lang. U kunt de route inkorten naar 30 km door bij knp 17 naar 28 en 55 te fietsen. Wilt u de route inkorten naar 14 km dan gaat u bij knp 54 naar knp 55.

 1. Wierdense Veld

  Wierdense Veld

  Natuurgebied Wierdense Veld

  Het Wierdense Veld is een gebied met hoogveen. Hoogveen is een pakket van op elkaar gepakte, onverteerde, dode plantenresten voornamelijk veenmos. Het ontstaat doordat water niet kan wegzakken de grond in. Dit levert weidse uitzichten op, over uitgestrekte heidevelden.