navigatie overslaan

Landgoedcamping Het Meuleman

In het prachtige Twentse natuurgebied Het Lutterzand ligt Landgoedcamping Het Meuleman. Hier beleeft u de natuur van binnen uit.

Honderden hectares bos en heidevelden nodigen uit tot lange wandelingen, fietstochten en kanotochten over de Dinkel en de Vechte. Of gewoon genieten van het uitzicht op de jeneverbesstruiken of zonnen op het strand van de privé zwemvijver.

Kampeerplaatsen

De camping is 7 hectare groot, waarvan 2 hectare natuurgebied. De 113 plaatsen zijn ruim van opzet. Door de natuurlijke omgeving van de camping zijn de kampeerplaatsen niet exact afgebakend maar liggen ze verspreid in het bos en langs het heideveld. Dit is echt kamperen in het bos! Maar dan wel met de luxe van zeer verzorgde sanitaire voorzieningen. Bovendien zijn er enkele vakantiehuisjes, volledig ingerichte Tipitenten en luxe yurts te huur.

Landgoed

De camping ontleent zijn naam aan Landgoed het Meuleman. Dit landgoed, eigendom van de Twentse textielfamilie Scholten, bestaat uit meer dan 300 hectares bossen, cultuurgond en heidevelden. Door het landgoed slingert het riviertje De Dinkel. Een groot gedeelte van het landgoed is vrij toegankelijk.

Heel bijzonder overnachten is het in onze luxe yurt. Deze zijn zomer en winter te boeken. Deze ronde, geïsoleerde tenten hebben een dikke laag vilt, die ze in de zomer koel en in de winter warm houdt. Zeker met de lekker houtkachtel die midden in staat. Onze yurt zijn voorzien van grote ramen waardoor je zicht hebt op de prachtige heide en jeneverbessen. Beide yurts hebben een eigen, verwarmde sanitair unit met wc en douche. In de zomer is er een ruimt aanbod van leuke activiteiten in en rond de camping, in de winter geniet je van ultieme rust. Meer info over Luxe Yurt.

Categorieën