Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Routes in Twente

Wandelaars, mountainbikers, hardlopers, ruiters… maar als je nu graag een beetje meer PK onder je kont hebt? Daar doen we in Twente niet moeilijk over.

Het Autonetwerk Twente bestaat vanaf 2015. In dat jaar hebben wij drie autoroutes van de ANWB en ADAC overgenomen: de Hamalandroute in Zuid-Twente en Münsterland (260 km) of rij deze route alleen in Nederland met een afkorting van Haaksbergen-Vreden-Winterswijk (158 km), de Sagenlandroute in Noordoost-Twente (120 km) en de Sallandroute in Twente en Salland (125 km).

Dus… haal je oldtimer uit de schuur – of je Ferrari, kruip achter het stuur en doorkruis het landschap. Kom op plekken die je anders nooit had kunnen vinden, of simpelweg voorbij was gereden. Start bij station Oldenzaal en stap over waar je wilt. Bijvoorbeeld voor een wandeling.

GOOD GOAN!

Nieuwste ontwikkelingen

De aankomende tijd zullen we de routes op verschillende punten ombouwen, meer beleving in routes brengen en routes koppelen zodat meer mooiere ‘achteraf wegen’ in de routes komen.

Tip je vrienden

facebook twitter