1. 0/6
  '

  Route-tips

  De 6 mooiste fietsroutes in Goor om Twente te ontdekken

  Met fietsen in Twente denk je aan fietsroutes door natuurgebieden, landgoederen en langs boerderijen. En die hebben we ook volop! De routenetwerken van Twente zijn zo ingericht dat je via knooppunten langs de meest bijzondere plekken fietst. Of je nu wel of niet bekend bent met het fietsnetwerk in Twente, wij beloven dat je verrast wordt! Wij delen hier de mooiste fietsroutes in en om Goor. Sommigen komen door heel Hof van Twente (Markelo, Delden, Diepenheim, Bentelo) en zelfs Duitsland. Houd er wel rekening mee dat je elke vijf minuten stil moet staan om een foto te maken van wéér een mooi doorkijkje. Bekijk de route en download hem in PDF of GPX. Of bekijk hier alle fietsroutes in twente.

 2. 6/6

  6.

  Fietsroute Hessenheem

  Een kopje koffie met gebak of een overheerlijke lunch, de start van een heerlijke fietstocht begint bij Buuf & Buur op Vakantiepark Hessenheem! De route gaat door het mooie Twentse landschap langs de dorpen Markelo, Stokkum, Diepenheim, Bentelo, Delden en Goor. Geniet onderweg van de kastelen en landgoederen, neem een kijkje in een wijngaard of rust uit op één van de vele terrasjes. Is 62 km te ver, kies dan voor de korte route van 27 km. Fiets dan bij knooppunt 34 naar knooppunt 35.

 3. 5/6

  5.

  Fietsroute Hof van Twente

  Heerlijk fietsen door het zacht glooiende landschap van het Hof van Twente met haar prachtige oude landgoederen! Deze fietsroute is 120 kilometer lang en start aan de Stationsstraat 1 in Delden. Volg de fietsbordjes met Hof van Twenteroute bewegwijzering.

 4. 4/6

  4.

  Fietsroute Ontdek de Reggestreek

  Een stukje paradijs op aarde! Het Reggedal is veelzijdig en afwisselend. Het biedt weiden (omzoomd met de zo typische Twentse houtwallen), onontgonnen veengebied, bossen en fraaie heidevelden. Fiets deze fietsroute van 93 kilometer. De start is bij TIP Enter. Volg de fietsbordjes Ontdek de Reggestreek met ijsvogel symbool.

 5. 3/6

  3.

  Reggedal Fietsroute

  De Reggedalroute is een bewegwijzerde fietsroute van 85 kilometer langs de rivier de Regge. De Regge ontspringt op landgoed Westerflier bij Diepenheim en stroomt bij Ommen in de Vecht. Deze fietsroute laat je kennismaken met de afwisselende natuur van het Reggedal.

 6. 2/6

  2.

  Fietsroute Rondje Reggedal en Heuvelrug

  Een meerdaags fietsarrangementen door het uitgestrekte Reggedal en door het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Je overnacht elke dag op een andere locatie in het gebied. Bij aankomst staat het diner én uw bagage voor je klaar.

 7. 1/6

  1.

  Fietsroute Zes Kastelen

  Deze schitterende route van 40 kilometer lang gaat door de bosrijke omgeving van Diepenheim, over het landgoed van de zes kastelen in Hof van Twente en havezaten die als parels schitteren in de prachtige natuur.

Deel dit artikel met vrienden

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer verhalen uit Twente

 1. Doe-tips

  Dit zijn de 10 leukste evenementen in juni. Ga erop uit!

 2. Doe-tips

  Podiums onder de Sterren: Ontdek de Openluchttheaters van Twente.

 3. Typisch Twents

  Ken jij de Twentse Big Five van de topsport al? Een mooie bucketlist.

 4. Van eigen bodem

  Lekker en hip: dit zijn de 7 leukste food hotspots in Twente.

Tip je vrienden

facebook twitter