navigatie overslaan

Ontdek alle plekken waar Cowfluencer Liesje22 is geweest.

Fietsroutes van Cowfluencer Liesje22 laten je de mooiste plekken van Twente zien!

 • Leestijd 2
 • Gelezen 5907 keer

Goedemoééérgen! Ik ben Liesje22. Jullie kennen me vast al als cowfluencer! Terwijl jullie naar binnen moesten, mocht ik eindelijk naar buiten. Op pad langs de mooiste plekken van Twente. Nu jullie ook weer (beperkt) naar buiten mogen, kun je op de fiets alle mooie plekjes bezoeken waar ik ook ben geweest. Op de fiets door heel Twente is te veel voor 1 dag. Ik heb het zelf in 3 dagen gedaan, maar voor jullie zijn er 5 fietsroutes gemaakt om langs de mooiste plekken in Twente te komen.

 1. 5

  Fietsroute Liesje22 in Zuid Twente

  De fietsroute in Zuid Twente is 56 kilometer lang en start bij Familiepretpark de Waarbeek in Hengelo. De route komt onder andere langs het Kristalbad, Museum Buurtspoorweg, de Bentelerheide, Wijngaard Hof van Twente en Watermolen Oldemeule.

 2. 4

  Fietsroute Liesje22 in Noordoost Twente

  Deze fietsroute van 51 kilometer door Noordoost Twente start bij de TOP, toeristisch overstappunt, in het centrum van Denekamp, Oldenzaalsestraat 39. Deze route brengt je naar de Tankenberg, de Plechelmusbasiliek in Oldenzaal, bij het Hulsbeek, het Stift en Landgoed Singraven.

 3. 3

  Fietsroute Liesje22 in Noord Twente

  Deze fietsroute van 57 kilometer in Noord Twente start bij het Veenmuseum in Vriezenveen. Onderweg kom je langs de Engbertsdijkvenen, de Manderveense Aardbei, Dal van de Mosbeek met watermolens Bels en Frans, Havezate Herinckhave en de Kroezeboom.

 4. 2

  Fietsroute Liesje22 in West Twente

  De fietsroute van Liesje22 in West Twente is 50 kilometer lang en start bij de Pelmolen in Rijssen. De route brengt je langs Havezate de Oosterhof, de grote klomp in het centrum van Enter en de Enterse Waarf. Onderweg kan je een kijkje nemen bij het Memory Vrijehidsmuseum en kan je genieten van het adembenemende uitzicht op de Sallandse Heuvelrug.

 5. 1

  Fietsroute Liesje22 in Midden Twente

  De fietsroute van Liesje22 door Midden Twente start in Borne bij het Kulturhus de Bijenkorf. Je fietst in Borne langs de Klopjeswoning en de Mariakapel. Ook kom je langs het Openluchttheater in Hertme, de Doorbraak, de Enterse Waarf en de grote klomp in het centrum van Enter.

Wat vind je van dit artikel?