Routenetwerken

Routenetwerken

Routenetwerken Twente

Michael Sijbom

Mooi hé, die ketting die Michael daar om heeft. Of eh… hád, beter gezegd. Want Michael is geen burgemeester van Losser meer. Hij is verhuisd naar Haren. Haren, ja. Nee, wij snappen dat ook niet. Wat moet je nou op die kale vlakte daar in het noorden? Misschien dat hij daarom ambassadeur van onze Routenetwerken wil blijven. Dat ie nog eens terug mag komen. Tuurlijk, Michael: "eens een Twent, altijd een… #noudatdanweerniet. Of toch."

Routenetwerken Twente

Han van den Heuvel

Han van den Heuvel: "Routes volgen in Twente is niet zomaar iets. Het is een buitengewone belevenis, waarbij je je elke keer verwondert over al het moois dat Twente je laat zien, voelen en ruiken. Wij geloven dat er meer is dan alleen het landschap, de mensen, de natuur. Iets buitengewoons."

Ultieme vrijheid en ontspanning

Nina Oude Bos

Nina Oude Bos:"Ultieme vrijheid, lekker buiten, rust, even geen mobiel of laptop... Dat is voor mij de beleving van de wandelroutes in Twente. Ik gebruik het netwerk vaak als hardloop- en wandelroute. Ik wissel graag af tussen de bossen, verharde wegen en zandpaden. Door de variatie die ik onderweg tegen kom, kan ik meer dan optimaal trainen en kom ik altijd voldaan thuis."