Ben jij klaar voor het MTB-netwerk Twente?

Ben jij klaar voor het MTB-netwerk Twente?

Snap jij het? Dan mag je blijven!

Maandagmorgen moeders mooiste macho meiden meebewegend met meedogenloze mannen meesterlijk manoeuvrerend moeiteloos miskleunend molshopen mossen managend mopperende modder meppende metgezellen martelende maatjes masochistisch maximaal meters makend moe misschien maar machtig mooi.

Da’s mountainbiken in Twente. Wie dat niet snapt, kan net zo goed meteen naar huis gaan. En een fiets met een trekveer kopen.

Themaroutes

Oké, nu even serieus: Het Mountainbikenetwerk Twente wordt de komende jaren uitgebreid met uitdagende themaroutes, waarvan de TwenteTrack de eerste meerdaagse thematocht omvat. De TwenteTrack zal een combinatie vormen van verschillende mooie Twentse mountainbikeroutes. Op zoek naar uitdaging, avontuur en de hotspot voor echte mountainbike beleving? Kom dan het hele jaar door naar Twente! Onmeunig en buitengewoon mooi!

Uitdagende en gevarieerde routes

Maarten Nijland

Maarten Nijland: "Als mountainbiker & ex-professioneel veldrijder en nu als eigenaar van Bikechallenge, heb ik een groot belang bij uitdagende en gevarieerde mountainbikeroutes voor onze MTB- en racefiets clinics. De goede samenwerking met Routenetwerken Twente, op het gebied van de aanleg van nieuwe routes en verbetering van bestaande routes, heeft ervoor gezorgd dat ook onze inbreng terug te vinden is in de unieke mix van snelle slingerende singletracks en uitdagende glooiende Twentse paden. In combinatie met de prachtige vergezichten is het iedere dag weer een belevenis voor mountainbikers in Twente."

Nieuwste ontwikkelingen

In de komende jaren zullen ook nieuwe singletracks ontwikkeld worden. Nieuwe verbindingsroutes worden nog aangelegd en uiteraard worden ook de single tracks verder ontwikkeld.

Het team van Routenetwerken Twente is continu op zoek naar nog meer uitdagende routes. Daarnaast kijken wij dagelijks naar het combineren en verbeteren van de verbindingsroutes.