Routes in Twente

Onderweg in Twente kom je overal TIP- en TOP-locaties tegen. Deze mooie plekken vormen de grote 'knooppunten' van het Fiets-, Wandel-, Mountainbike- en Autonetwerk.

Hou je van afwisseling en wil je wel een keer iets nieuws uitproberen? Onze TIP- en TOP-locaties wijzen je graag de weg in Twente!

Kom je al fietsend langs een TIP- of TOP-locatie? Schroom dan niet om een stapje dichterbij te doen. Deze locaties vertellen je graag meer over de prachtige fiets-, wandel- en mountainbikeroutes die wij voor u aan hebben gelegd. Daarnaast vind je op deze plekken ook themapanelen die altijd een uniek stukje gebiedsinformatie onthullen.

De leukste highlights in de buurt, stukjes natuur die je ├ęcht niet mag overslaan of de mooiste themaroutes langs land- en waterschappen. Perfect om je te ori├źnteren en inspiratie op te doen voor je verdere reis door Twente!

Je kunt trouwens altijd je auto parkeren bij een TIP- of TOP-locatie om vervolgens verder te gaan met de fiets, mountainbike of benenwagen. Je herkent de TIP- en TOP-locaties op de kaart aan blauwe iconen met de letter P. Ze liggen altijd bij horeca, dorp- of informatiecentra in de buurt.

Tip je vrienden

facebook twitter