Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Routes in Twente

Onderweg in Twente kom je overal TIP- en TOP-locaties tegen. Deze mooie plekken vormen de grote 'knooppunten' van het Fiets-, Wandel-, Mountainbike- en Autonetwerk.

Hou je van afwisseling en wil je wel een keer iets nieuws uitproberen? Onze TIP- en TOP-locaties wijzen je graag de weg in Twente!

Kom je al fietsend langs een TIP- of TOP-locatie? Schroom dan niet om een stapje dichterbij te doen. Deze locaties vertellen je graag meer over de prachtige fiets-, wandel- en mountainbikeroutes die wij voor u aan hebben gelegd. Daarnaast vind je op deze plekken ook themapanelen die altijd een uniek stukje gebiedsinformatie onthullen.

De leukste highlights in de buurt, stukjes natuur die je ├ęcht niet mag overslaan of de mooiste themaroutes langs land- en waterschappen. Perfect om je te ori├źnteren en inspiratie op te doen voor je verdere reis door Twente!

Je kunt trouwens altijd je auto parkeren bij een TIP- of TOP-locatie om vervolgens verder te gaan met de fiets, mountainbike of benenwagen. Je herkent de TIP- en TOP-locaties op de kaart aan blauwe iconen met de letter P. Ze liggen altijd bij horeca, dorp- of informatiecentra in de buurt.

Tip je vrienden

facebook twitter