1. 0/4
  '

  Route-tips

  De 4 mooiste wandelroutes in Holten om Twente te ontdekken

  Ook al ben je midden in het dorp, de natuur is altijd dichtbij. Met het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug als decor is dit de perfecte omgeving voor een wandeling. Met als beloning een prachtig uitzicht over de heide waarbij je enorm ver over het gebied kunt uitkijken. Een bijzondere ervaring! Van gemarkeerde wandelroutes en themaroutes tot ommetjes en lange-afstandswandelingen. In dit gebied kan het. Via de wandelknooppunten van Twente verleng je een 5 km wandelroute gemakkelijk tot een 10 km wandelroute. Want als je eenmaal op pad bent, wil je niet snel wat anders. Bekijk hier de mooiste wandelroutes in en om Holten of ga naar alle wandelroutes in Twente.

 2. 4/4

  4.

  Liberation Wandelroute Sallandse Heuvelrug

  Beleef de bevrijding in het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. Op de Sallandse Heuvelrug zijn veel overblijfselen te vinden die herinneren aan de oorlog en de bevrijding. Deze wandelroute over de Sallandse Heuvelrug en de Holterberg is 22 kilometer lang.

 3. 3/4

  3.

  Liberation Wandelroute Nijverdal

  Beleef de bevrijding in het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. Op de Sallandse Heuvelrug zijn veel overblijfselen te vinden die herinneren aan de oorlog en de bevrijding. Deze wandelroute van 10 kilometer start in Nijverdal.

 4. 2/4

  2.

  Wandelroute Reggepad

  Loop langs de Regge en geniet van heerlijke natuur, prachtige kastelen en buitenplaatsen. Het reggepad is een wandelroute van 73 kilometer lang en is samengesteld door middel van de wandelknooppunten in Twente.

 5. 1/4

  1.

  Wandelroute Sallandpad

  Het Sallandpad is een unieke wandeltocht van 134 kilometer, voor liefhebbers van lange afstandswandelingen. Het Sallandpad laat je kennismaken met de mooiste plekjes van de Sallandse Heuvelrug. Bovendien brengt dit wandelpad je ook langs de uiterwaarden aan de IJssel.

Deel dit artikel met vrienden

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer verhalen uit Twente

 1. Op eigen wijze

  Siepel en stiepels: dit is waarom Stiepeltekens in Twente worden gemaakt.

  Geschreven door Bertine & Vincent
 2. Doe-tips

  Wat te doen in de herfst? 8 uitjes met kinderen in Twente

  Geschreven door Yvette
 3. Doe-tips

  Halloweentips tijdens de herfst in Twente

  Geschreven door Yvette
 4. Route-tips

  10 avontuurlijke mountainbikeroutes. Inclusief de beste van ons land

  Geschreven door Maarten

Tip je vrienden

facebook twitter