navigatie overslaan

Route-tips

De 3 mooiste wandelroutes in Holten om Twente te ontdekken

 • Leestijd 2 min
 • Gelezen 24723 keer

Ook al ben je midden in het dorp, de natuur is altijd dichtbij. Met het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug als decor is dit de perfecte omgeving voor een wandeling. Met als beloning een prachtig uitzicht over de heide waarbij je enorm ver over het gebied kunt uitkijken. Een bijzondere ervaring! Van gemarkeerde wandelroutes en themaroutes tot ommetjes en lange-afstandswandelingen. In dit gebied kan het. Via de wandelknooppunten van Twente verleng je een 5 km wandelroute gemakkelijk tot een 10 km wandelroute. Want als je eenmaal op pad bent, wil je niet snel wat anders. Bekijk hier de mooiste wandelroutes in en om Holten of ga naar alle wandelroutes in Twente.

 1. 3

  Liberation Wandelroute Nijverdal

  Beleef de bevrijding in het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. Op de Sallandse Heuvelrug zijn veel overblijfselen te vinden die herinneren aan de oorlog en de bevrijding. Deze wandelroute van 10 kilometer start in Nijverdal.

 2. 2

  Wandelroute Reggepad

  Loop langs de Regge en geniet van heerlijke natuur, prachtige kastelen en buitenplaatsen. Het reggepad is een wandelroute van 73 kilometer lang en is samengesteld door middel van de wandelknooppunten in Twente.

 3. 1

  Wandelroute Sallandpad

  Het Sallandpad is een unieke wandeltocht van 134 kilometer, voor liefhebbers van lange afstandswandelingen. Het Sallandpad laat je kennismaken met de mooiste plekjes van de Sallandse Heuvelrug. Bovendien brengt dit wandelpad je ook langs de uiterwaarden aan de IJssel.

Wat vind je van dit artikel?