navigatie overslaan

Route-tips

De mooiste herfstwandelingen in Twente

 • Leestijd 1 min
 • Gelezen 2455 keer

De herfst is gearriveerd en Twente biedt een unieke mix van stadse energie en prachtige natuur om van te genieten. Terwijl de bladeren transformeren en het steeds kouder wordt, kun je hier de mooiste herfstwandelingen maken. Langere routes door de natuur, kinderroutes met onderweg veel te zien en gezellige stadswandelingen. Dus, trek je wandelschoenen aan en ontdek de prachtige herfstkleuren van Twente!

 1. 3

  Diepenheim

  Diepenheim, liefkozend het Stedeke, is het kleinste stadje van Twente. Kunst en cultuur zijn hier onlosmakelijk verbonden met historie en natuur. Voor kastelen en landgoederen hoef je niet lang te zoeken. Via deze route van 8,9 km kom je er namelijk vier tegen!

 2. 2

  Speelbos

  Naast Buitencentrum Sallandse Heuvelrug ligt het speelbos. Volg de eekhoorntjes in het bos en je vindt allerlei leuke natuurlijke toestellen om te klimmen, klauteren en schommelen. Een tocht langs kuilen, geulen, hellingen, bruggen en burchten. Natuurlijk mag je ook hier in dit speelbos gewoon van de paden af.

 3. 1

  Streetart Enschede

  Je komt langs de mooiste graffiti en outdoor kunstwerken die Enschede te bieden heeft. De geschiedenis komt tot leven door unieke verhalen. Lees meer over de kunstenaars en ontdek de verhalen achter de werken.

Wat vind je van dit artikel?