5 x Weekendje wellnesshotelarrangement in Twente

5 x Weekendje wellnesshotelarrangement in Twente

Gooi je werktas in de hoek, haar los en hakken uit. Het is tijd voor een weekend niks! Alleen maar ontspannen en even de tijd vergeten. In Twente raak je je alledaagse stress en drukte kwijt, zeker als je een wellness & beauty weekend boekt in een van deze verwennerij hotels. Dit weekend denk je even niet aan je werk. Je hebt het namelijk te druk met ontspannen. Samen met je partner of gezellig met de meiden op vriendinnenweekend. Denk aan diners bij kaarslicht met lekkere wijn, goede gesprekken wakker worden in een lekker bed terwijl je uitkijkt, relaxen in sauna’s en wellness.

5. De Wilmersberg met Wellnessboutique

Bij Landgoed De Wilmersberg weten ze wat hardwerkende mensen nodig hebben: rust en verwennerij. Daarom hebben ze het Energieweekend bedacht. Een ontspanningsweekend als je de drukte wilt ontvluchten. Onder professionele begeleiding ga je drie dagen aan de slag met jezelf. Na een licht ontbijtje, start je met yoga, ademhalingsoefeningen en mindfullness. Daarna heb je tijd om je in de Wellnessboutique te laten masseren en te ontspannen in de sauna en stoombad. Even bubbelen in de jacuzzi, om daarna lekker te eten in het restaurant of op het terras. Is zo’n Energieweekend je teveel? Je kunt ook gewoon een overnachting boeken en gebruik maken van de Wellnessboutique als het jou uitkomt.

Doe een virtuele tour door Landgoed De Wilmersberg>>

4. Wellness & Beauty Bad Boekelo

In de bossen van Boekelo, om de hoek bij het centrum van Enschede, ligt Resort Bad Boekelo. Dit is een ideale plek om shoppen en relaxen te combineren. Boek bijvoorbeeld na een dag winkelen, een Payot Beauty Allover arrangement dan voel je je na afloop herboren. Je krijgt een verstevigende lichaamspeeling en een uitgebreide lichaamsmassage. Tussendoor ontspan je verder in het Turks Stoombad, de sauna en het zwembad. Na de uitgebreide lunch doe je nog een Foot Butter en laat je je opmaken door een visagiste. Als afsluiter drink je een wijntje aan de bar en dan ben je klaar om te feesten in de binnenstad van Enschede!

Lees meer over Bad Boekelo>>

3. Apart hotel Delden en Sauna Vital

Bij Apart hotel Delden boek je veel verschillende wellness & beauty arrangementen. Wij worden blij van het hamam hotelarrangement waarbij je naast een overnachting gebruik maakt van de sauna en een hamambehandeling. Ook leuk, het Twentenieren arrangement. Je blijft 2 nachten slapen inclusief ontbijt en een drie gangenmenu en je mag onbeperkt gebruik maken van de sauna. Daarnaast krijg je een hot stone massage of een gelaatsbehandeling. Als je handen wel wat aandacht kunnen gebruiken kies je voor een handverzorging en anders voor een rasul, een oriëntaals bad ritueel.

Lees alles over de mogelijkheden bij Apart hotel Delden>>

2. Landgoedhotel De Holtweijde

In het kleine dorpje Lattrop ligt het mooie en luxe Landgoedhotel De Holtweijde. Overnachten en eten is hier al een ontspanning op zich maar je kunt er ook speciale Health & Wellnessarrangementen of Meerdaagse kuren boeken. Bijvoorbeeld een Detox of een De-Stress kuur. Of onze favoriet, de Pure Verwennerij kuur. Terwijl je overnacht in één van de luxueuze kamers en eet in het restaurant dat bekroond is met een Bib-gourmand, word je helemaal opgelapt. Je krijgt gezichtsbehandelingen, pakkingen, massages en de schoonheidsspecialisten zorgen ervoor dat je nog nooit zo mooi een hotel hebt verlaten.

Lees meer over Landgoedhotel de Holtweijde>>

1. Landhuishotel De Bloemenbeek

Boven op een verlaten heuvel bij het mini-dorpje De Lutte ligt een van Twentes mooiste hotels, Landhuishotel De Bloemenbeek. In dit prachtige hotel, eet je in het fine dining restaurant dat bekroond is met een Michelin-ster. Zonder dat je een speciaal Wellness & Beauty arrangement hoeft te boeken mag je zwemmen in het mediterrane binnenzwembad, inclusief borrelbank, jetstream en tepidarium. Daarnaast boek je allerlei behandelingen, zoals bijvoorbeeld de anti-aging behandeling of een aroma-therapie. Er zijn ook tal van lichaamsbehandelingen, zoals massages, scrubbehandelingen en pakkingen. Een aanrader voor wijnliefhebbers is de Vino-therapie. Je krijgt dan een exclusief gezichtsmasker op basis van chardonnay druiven.

Meer informatie over Landhuishotel De Bloemenbeek>>

Dit artikel is geschreven door onze blogger en Twente ambassadeur Nicoline Bogaards, in samenwerking met Twente Marketing. De inhoud ervan is 100% van Nicoline.