navigatie overslaan

Trouwen

Trouwen op een unieke, romantische locatie? Ja, ik wil! Twente staat bekend om haar vele, prachtige landgoederen, dus keuze genoeg. Uniek glooiend landschap, buiten trouwen op bijzondere plaatsen of bij eeuwen oude landgoederen Twente heeft alles om van jullie dag een unieke beleving te maken.

Ja, ik wil!

Wie wil er nou niet trouwen in Twente? Je bruiloft midden in de natuur. Op een prachtig landgoed of midden in centrum. Het kan allemaal in Twente! Het romantische landschap van Twente is natuurlijk de perfecte locatie om te trouwen. Heuvels, kastelen, landgoederen, kabbelende beken, wijngaarden. Noem het maar op en we hebben het in Twente.

Of je nu Tukker bent of niet. Het Twentse land biedt een goede voedingsbodem voor een lang en gelukkig huwelijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van het Stift? Trouw in de Stiftskerk. Extra uniek: deze plek heeft een eeuwenoude beschermd dorpsgezicht.

In Twente kan het niet gek genoeg. Want hier kun je ook trouwen in een ‘trouwhooiberg’. Idyllisch gelegen aan het water. Of je nu je bruiloft viert met 10 of 150 man. Landgoed het Rheins heeft altijd een passende ruimte met de juiste sfeer en een smakelijke culinaire invulling.

Ben je meer fan van een stad? Maar wil je er toch een romantische setting van maken? Ga dan trouwen bij Tuindorphotel & Restaurant ’t Lansink. Het is tenslotte een huwelijksdag waar je de tijd voor elkaar neemt. En in Twente nemen we allemaal de tijd voor elkaar! Komt dat even goed uit.

Wauw zo’n uitzicht wil iedereen als je wakker wordt na jouw huwelijksnacht. De panaromasuite van Landgoed de Holtweijde biedt een prachtig uitzicht over het Twentse coulisselandschap. Hier zijn ze in Australië nog jaloers op. Dat is lekker wakker worden na de bruiloft.