Twente Marketing

Twente Marketing, onderdeel van MarketingOost, is verantwoordelijk voor het vermarkten van toeristisch Twente. We doen dit in nadrukkelijke samenwerking met (toeristisch/recreatief) bedrijfsleven, VVV's/TTI's, ondernemersverenigingen, evenementenorganisatoren, cultuur-en natuurpartijen, gemeenten en Provincie Overijssel. Met onze activiteiten vergroten we de bekendheid van Twente, wat moet leiden tot meer bezoekers, die langer blijven en meer besteden.

Gastvrij Twente

Bij de uitvoering van onze werkzaamheden trekken we samen op met ondernemersinitiatief ‘Gastvrij Twente’. Gastvrij Twente kan gezien worden als een soort Raad van Advies van Twente Marketing en bestaat uit de volgende personen:
Jan Bakker- voorzitter
Bert van der Maat – ’t Mölke/Recron
Jerry Blekkenhorst – De Zandstuve/Koninklijke Horeca Nederland
Richard van den Hoeven – Hotel Lansink/Hoteloverleg Twente (HOT)
Niels Stijger - Meuleman en Adventure King/Camping Bungalow Overleg Twente (CBOT)
Wout Nieuwenhuis – Landschap Overijssel
Marion Vorkink- adviseur namens Regio Twente
Wouter Reinders - Bureau Hengelo/Steden & Events
Esther Banki - Natura Docet Wonderryck Twente/Cultuur

Twente Marketing is onderdeel van MarketingOost, die ook de regiomarketing van de overige Overijsselse regio’s verzorgt. Omdat Overijssel geen eenduidig (toeristisch) merk is, vormen de regio’s inhoudelijk en organisatorisch de basis van alle marketinginspanningen. Naast Twente zijn dit de merken Zwolle, Vechtdal, Salland, Weerribben-Wieden, Hanzesteden en Ijsseldelta. MarketingOost investeert, als organisatie zonder winstoogmerk, door middel van marketing in de aantrekkelijkheid van stad en regio. Daarmee wordt een duurzame impuls aan de regionale economie gegeven.

Contact?

Voor de pers

Wij bieden graag onze kennis en expertise aan voor een blog, vlog artikel of reportage. Hiervoor neemt u contact met ons op via info@beleeftwente.nl, tel: 06-51200350 (Quirine ter Haar) of komt u een keertje langs. Want een echt goed beeld van ons gebied krijgt u pas als u er zelf geweest bent.

Voor ondernemers

Twente Marketing werkt nadrukkelijk samen met ondernemers bij de uitvoering van haar activiteiten. Wilt u samen met ons verkennen wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op: