Slaaptijd!

Weekendje weg met Oud & Nieuw. Op je eigen manier vieren, gezellig met elkaar

Leestijd 2 minuten 1102 x bekeken
Geschreven door

Lars

Heb je een hekel aan vuurwerk en alle andere onzin die bij oud en nieuw komt kijken? Zoals oliebollen of verplicht naar kennissen gaan en daar geforceerd gezellig gaan doen? Of heb je een hond die weinig vuurwerk kan verdragen? Dan is het handig om met oud en nieuw je huis te ontvluchten van al deze waanzin.

Een weekendje weg met oud en nieuw kan dan als een welkome verademing komen. Zeker als we het over Twente hebben. Daar is het, op sommmige plekken, lekker rustig en heb je geen last van al dat kabaal dat vuurwerk met zich meebrengt. Op die manier kun je je eigen oud en nieuw vieren, gezellig samen met je gezin. Een weekend weg met oudjaar is dus geweldig.

Sterretjes
Sterretjes

Weekendje weg oudjaar: wat te doen

Een weekendje weg met jaarwisseling is uiteraard leuk, maar wat kun je zoal in Twente doen, denk je wellicht? Waarom zou ik mijn huis verlaten met oud en nieuw? Nou, zo'n beetje alles wat je verlangt. Enerzijds heb je veel actieve activiteiten die je kunt doen. Zoals spoorfietsen. Dit is vooral leuk met kinderen. Je kunt over een echt spoor fietsen door de prachtig omgeving van Twente. Maar er zijn nog veel meer leuke dingen te doen in het vakantiepark met Oud en Nieuw.

Hotel oud en nieuw

Naast een vakantiepark met Oud en Nieuw is er de mogelijkheid om een hotel met Oud en Nieuw te boeken. Dat is lekker luxe voor je weekendje weg tijdens oudjaar en dan heb je geen omkijken naar de omgeving. Alles wordt voor je opgeruimd en jij kunt met je gezin genieten van alles wat de prachtige plek te bieden heeft. Zo kun je bijvoorbeeld ook fietsen tijdens je weekendje weg. En dan niet fietsen zoals in de randstad: dat je per minuut moet oppassen omdat er een kind voor je fiets springt. Nee, dan bedoelen we echt fietsen door de prachtige landschappen. Ook kun je uiteraard wandelen en nog veel meer dingen doen om ultiem tot rust te komen. Tukkers zijn bovendien zeer aardige mensen die nuchter zijn, maar ook altijd vrolijk. Een leuke sfeer om je heen maakt een vakantie uiteraard nog prettiger. Een weekendje weg met oud en nieuw is dus een echte aanrader.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Lars

Lars is voor de liefde naar Twente gekomen. 1 ding weet hij zeker: hier wil hij niet meer weg. Hij geniet volop van alles wat Twents is en daarmee van uitstekende kwaliteit.

Meer verhalen uit Twente

 1. Twente tales

  De Germaanse godin Tanfana: ontdek de magie van De Tankenberg.

  Geschreven door Vincent
 2. Twente tales

  De Hellehond: waarom de zwarte hond zorgt voor angst in De Lutte.

  Geschreven door Vincent
 3. Twente tales

  Old Minneke: over een gevreesde heks in de bossen bij de Holterberg.

  Geschreven door Vincent
 4. Twente tales

  De Non van Singraven: sommingen horen haar nog steeds in dit kasteel.

  Geschreven door Vincent

Tip je vrienden

facebook twitter