Slaaptijd!

De beste kindercamping van Nederland: hier moet je heen voor een vakantie met kids

Leestijd 3 minuten 4346 x bekeken
Geschreven door

Dorien

Op vakantie met de kids is genieten maar laten we wel wezen ook een beetje een beproeving. Hoe zorg je er nou voor dat je zelf ook aan ontspanning toekomt en niet met weemoed terugdenkt aan de gezellige vergaderingen met koffie en taart op het werk? Simpel, kies voor de beste kindercamping in Nederland!

Waar vindt je de beste kindercamping in Nederland? Welk vakantiepark met baby en welk vakantiepark met peuter? Wat voor kindercamping je ook zoekt, de beste camping voor jouw gezin ligt sowieso in Twente! Wij hebben de leukste kindercampings uit Twente voor je op een rijtje gezet, zodat de keuze voor een kindercamping makkelijk gemaakt is!

Noetselerberg
Noetselerberg

Twente ligt helaas nog altijd niet aan de Costa del Sol, maar is wel goed te bereizen met een jengelende mini op de achterbank. Een overdekt zwembad kan met onze Hollandse zomers een pre zijn. Welke camping zeker niet mag ontbreken in de kindercamping Nederland top 10 is topcamping de Noetselerberg. Een ANWB vijf sterren, vlakbij avonturenpark Hellendoorn en met zo'n uitgebreid animatie- en recreatieprogramma dat je moeite moet doen om je kids mee te krijgen als je zelf eens iets bedenkt om te ondernemen. Ook als je een kindvriendelijke camping Nederland met overdekt zwembad zoekt, moet de Noetselerberg bovenaan op het lijstje blijven staan. Met een dichte glijbaan van 35 meter en een heus piratenschip ben je gegarandeerd van uren waterpret en dichtvallende oogjes gelijk na het avondeten, tijd voor een borrelavond met de buren!

Bij ANWB vijf sterren topcamping de Molenhof, uiteraard ook in Twente, kan tijdens warme dagen het dak van het zwembad open (de Amsterdam ArenA is er niets bij) en maak je zelfs kans op een echt zomers kleurtje!

Een andere camping uit de kindercamping Nederland top 10 is topcamping de Papillon. De ANWB vijf sterren camping de Papillon heeft vooral veel te bieden als het om buitenspelen gaat en is daarmee de kans om je kind los te rukken van de I-pad, smartphone of PlayStation. Om terug te komen op de vraag welk vakantiepark met baby en welk vakantiepark met peuter, blijven we ook even bij de Papillon. Voor peuters is zand namelijk het mooiste wat er is en de speeltuinen en recreatievijver van de Papillon hebben onwijs veel zand!

Papillon
Papillon

Met een baby is Bosvillapark Eureka ook een goede keuze. Veel speelplezier binnen en buiten voor kleintjes en diverse wellness en beauty faciliteiten. Dat laatste is misschien niet zo belangrijk voor de baby maar wel voor mama's. Dat is zeker niet onbelangrijk, want een ontspannen mama betekent een blije papa en een nog blijere baby. Fijne vakantie!

Dus: voor een vakantie met je kinderen ben je in Twente op de juiste plek. Genoeg leuke kindercampings waar de kids én papa en mama zich uitstekend vermaken.

Meer tips: Recreatiepark de Poppe, Camping en Bungalowpark Stien 'n Boer, Recreatiepark 'n Kaps.

Bekijk meer campings in Twente.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Dorien

Dorien kan zich geen fijnere plek voorstellen dan Twente waar haar kinderen kunnen opgroeien. Lekker actief bezig zijn in de natuur, koken met lokale producten en het gemak van de grote stad om de hoek.

Meer verhalen uit Twente

 1. Route-tips

  Matthias neemt je mee voor een Twents Blokje Om: ontdek de Trambaan route.

  Geschreven door Mathias
 2. Route-tips

  5 handige en leuke tips tijdens het lopen van de Trambaan route

  Geschreven door Mathias
 3. Doe-tips

  6 Hotels met (meerdaagse) wandelarrangement Twente

  Geschreven door Maryke
 4. Twente tales

  De Germaanse godin Tanfana: ontdek de magie van De Tankenberg.

  Geschreven door Vincent

Tip je vrienden

facebook twitter