navigatie overslaan

Minuutje Manuel

Andre Manuel: "Twentse romantiek is niet heel ingewikkeld."

  • Leestijd 1
  • Gelezen 2243 keer
  • Geschreven door Andre

Twentse romantiek is niet heel ingewikkeld. We doen ons niet anders voor dan wie we zijn en we schrijven elkaar ook geen ellenlange liefdesbrieven. Als je elkaar leuk vindt dan merk je dat wel.

play

In tegenstelling tot het overgrote gedeelte van de wereld hecht de Tukker absoluut belang aan polygamie zonder poespas. In Twente geen Second Love, geen datingsites of anderszins religieuze dwang. De Tukker ziet het als zijn taak zoveel mogelijk vrouwen gelukkig te maken. En de Twentse vrouw denkt daar zo ongeveer hetzelfde over. Om dit allemaal een beetje in goede banen te leiden hebben de Tukkers in 2017 de zogenaamde Hengevelde-verklaring ondertekend. Dit manifest bestaat uit 14 artikelen waarin de Tukker werkelijk iedere vorm van menselijk contact vrij verklaard. Dus mannen met vrouwen. Vrouwen met mannen. Mannen met mannen. En vrouwen met vrouwen. In Twente is alles liefde. Zolang het maar niet door BLØF wordt bezongen.

Wat vind je van dit artikel?

Geschreven door Andre

André Manuel is een Nederlands muzikant, cabaretier, acteur en columnist uit Twente. Door zijn publiek te confronteren met ernstige feiten laat hij zien waarom het leven voor hem de moeite waard is.