Minuutje Manuel

Andre Manuel: "Twentse romantiek is niet heel ingewikkeld."

Geschreven door

Andre

Leestijd 1 minuten 594 x bekeken

Twentse romantiek is niet heel ingewikkeld. We doen ons niet anders voor dan wie we zijn en we schrijven elkaar ook geen ellenlange liefdesbrieven. Als je elkaar leuk vindt dan merk je dat wel.

Bekijk de video
Bekijk video

In tegenstelling tot het overgrote gedeelte van de wereld hecht de Tukker absoluut belang aan polygamie zonder poespas. In Twente geen Second Love, geen datingsites of anderszins religieuze dwang. De Tukker ziet het als zijn taak zoveel mogelijk vrouwen gelukkig te maken. En de Twentse vrouw denkt daar zo ongeveer hetzelfde over. Om dit allemaal een beetje in goede banen te leiden hebben de Tukkers in 2017 de zogenaamde Hengevelde-verklaring ondertekend. Dit manifest bestaat uit 14 artikelen waarin de Tukker werkelijk iedere vorm van menselijk contact vrij verklaard. Dus mannen met vrouwen. Vrouwen met mannen. Mannen met mannen. En vrouwen met vrouwen. In Twente is alles liefde. Zolang het maar niet door BLØF wordt bezongen.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Andre

André Manuel is een Nederlands muzikant, cabaretier, acteur en columnist uit Twente. Door zijn publiek te confronteren met ernstige feiten laat hij zien waarom het leven voor hem de moeite waard is.

Meer verhalen uit Twente

 1. Route-tips

  Handige en leuke tips tijdens het lopen van Kerkepaden-Tichelroutes.

  Geschreven door Mathias
 2. Dwars door Twente

  Dwars door Twente – Roadtrip over de Regge in Wierden en Enter.

 3. Route-tips

  Donder, duivel en bliksem; beleef de Sagenland autoroute

 4. Doe-tips

  Speeltijd. Met deze uitjes krijg je zelfs je tieners van de bank af!

Tip je vrienden

facebook twitter