navigatie overslaan

Doe-tips

Groepstijd! Gezellige en actieve groepsactiviteiten en uitjes in Twente

  • Leestijd 4
  • Gelezen 32100 keer

Er zijn in Twente genoeg mogelijkheden om er actief op uit te gaan met een groep, bijvoorbeeld voor een familiedag, vriendenuitje of personeelsfeest.

ADVENTURE KING, DE LUTTE

Zoek je actieve en stoere uitjes voor een groep? Adventure King organiseert groepsactiviteiten op de mooiste plekken in Twente en net over de grens in Bad Bentheim. Van kanotochten tot de Land Rover Driving Adventure en van abseilen van een kasteel tot boogschieten op de door jouw gewenste locatie. De activiteiten zijn onder begeleiding van enthousiaste instructeurs en voor groepen vanaf tien personen. Alle activiteiten zijn uit te breiden tot volledige arrangementen, inclusief maaltijden en overnachtingen.

Scheuren door het bos
Scheuren door het bos

DE WILGENWEARD, NIJVERDAL

De Wilgenweard biedt de ideale locatie voor een groepsuitje. Water en bossen om de hoek, een terras aan het water en volop mogelijkheden voor sportieve en spannende activiteiten voor jong en oud. Het water op met een kano of supplank, het bos verkennen op de mountainbike of een van de Escape Rooms. Spellen die leuk zijn om te doen en om naar te kijken. Denk bijvoorbeeld ook aan Wie is de Mol, Expeditie Robinson, een Navigatietocht of Escape the Forest. Hoe de samenstelling van de groep ook is, plezier maken, actief bezig zijn en samenwerken zijn altijd een goede combinatie.

SPOORFIETSEN, HENGELO

Een uniek dagje uit op het spoor, in de stad en in de natuur. Samen actief bezig zijn op de spoor fiets of de pomplorrie. Ontdek het spoor naar het rijke verleden van industrieel Twente. Of je nu met gezin of familie op pad wilt of met een groot gezelschap van een club of bedrijf, alles is mogelijk. Ook kan het uitje gecombineerd worden met een kop koffie of een barbecue. Rondom de rit zijn allerlei andere interessante bezienswaardigheden en attracties te vinden. Zet een groep op het spoor en ze gaan er voor!

TWENTE TOER, OOTMARSUM

Doe eens gek en beleef Ootmarsum en omgeving op een unieke manier. Op loopafstand van het centrum staan leuke voertuigen klaar. Wat dacht je van een rit in een originele Thaise TukTuk, ouderwetse Trabant uit de DDR-tijd, elektrische Trike of een gave Buggy Rally door de prachtige natuur. En het leuke is dat je deze voortuigen zelf mag besturen. Ideaal voor een familiedag, vriendenuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest en geschikt voor jong en oud! Er zijn verschillende mooie routes en arrangementen beschikbaar bij Twente Toer

TREKKERRIT, OOTMARSUM

In het glooiende coulisselandschap met zijn door houtwallen omzoomde weides en akkers, ontstaan door generaties van boeren, beleef je een authentiek Twentse boerenervaring tijdens het rijden op een ouderwetse trekker. In rustig tempo rijden over hoofdzakelijk zandwegen in het Twentse grensgebied. Ervaar de afwisseling en schoonheid van het landschap op een unieke manier bij Trekkerrit. Kom met je vrienden, familie of collega’s trekkerrijden in Twente. Prachtige routes in combinatie met verschillende arrangementen, vanaf zes personen tot groepen van negentig personen of meer. #zodootwiedatintwente.

NOSTALGISCH RIJDEN, OOTMARSUM

Nostalgisch Rijden is een van de leukste uitjes van Nederland! Zelf rijden in een unieke oldtimer door het Twentse landschap. Back to basic, beleef de nostalgie van toen! Ook geschikt voor onder andere bedrijfs- en familiefeesten. Samen met je vrienden, familie of collega’s genieten in een oude Parijse stadsbus. Bekijk de vele mogelijkheden van Nostalgisch Rijden en laat je verrassen.

OTHMAR'S GEHEIM IN HET JOHANNINK, OOTMARSUM

Nieuw in 2022: Pop-up Othmar's Geheim in het Johannink. Speel in april, mei & juni van 2022 Othmar's geheim. Beleef samen met familie, vrienden en collega's dit spannende en interactieve avontuur. Durf te verdwalen tijdens het ontrafelen van Othmar's Geheim.

TWENTSE BIERBROUWERIJ PROEFLOKAAL, HENGELO

Welkom bij de Twentse Bierbrouwerij! De perfecte locatie voor een smakelijke dag. Twentse Bierbrouwerij biedt voor ieder gezelschap een passend arrangement. Kies bijvoorbeeld voor een Twentse Bierproeverij inclusief een kijkje in de brouwerij. Of ga voor een compleet all-in arrangement inclusief onbeperkt dranken en Sharing Dinner of BBQ. Kortom; voor een gezellige avond met heerlijk bier uit de regio moet je bij de Twentse Bierbrouwerij zijn. Kom langs en ervaar het!

PITCH&PUTT EN ESCAPE ROOM TWENTE, DIEPENHEIM

Voor een groepsuitje ben je hier aan het juiste adres. Pitch&Putt Golf is spannend en uitdagend. Op de baan wordt ook Voetgolf gespeeld. In zo weinig mogelijk trappen de bal in het gat spelen. Bij Escape Room Twente zit je met een groep van vier tot acht personen opgesloten in een kamer met als doel die binnen een uur te verlaten. Ontrafel sloten, codes en puzzels met logica en creativiteit. Er zijn drie kamers, dus ook geschikt voor grotere groepen. Nieuw is een battle-kamer. Verschillende (combi)arrangementen zijn mogelijk, inclusief barbecue of buffet.

Wil je blijven slapen met de hele groep? Bekijk hier onze groepsaccommodaties.

Meer tips voor groepen

Wat vind je van dit artikel?