1. 0/8
  '

  Doe-tips

  Paastip! 8 adressen die een Twentse Paasbrunch bij je thuis brengen.

  Deze keer geen tafels vol familie maar een intiemere setting van de paasbrunch. Maak het extra speciaal en bestel een unieke Paasbrunch bij één van deze lokale ondernemers. Zo maak je er samen toch nog een gezellige gebeurtenis van. Bekijk hier onze tips van ondernemers in Twente die een lekkere paasbrunch aanbieden. Op zoek naar alle bezorg -en afhaalmogelijkheden? Bekijk hier alle restaurants.

 2. 8/8

  8.

  Brunchbox van De Budde

  Bestel voor pasen de overheerlijke, uitgebreide brunchbox van De Budde in Nijverdal. De brunchbox wordt op Eerste en Tweede Paasdag bezorgd tussen 10:00 en 12:00 uur. Dek de tafel alvast in paassfeer en de brunch kan beginnen. Alle gerechten worden koud en/of voorgegaard bezorgt met eventuele instructies voor het opwarmen. En niet te vergeten… in deze box zit een nieuwe verrassing, bestemd voor jong en oud.

 3. 7/8

  7.

  Paas Hightea van de Hoestinkhof

  Hartige taart, scones, sandwiches, bavarois, vers fruit, miljonairs shortcake... En dat is nog niet eens alles wat je kunt verwachten. Geniet met Pasen van de Paas Hightea van de Hoestinkhof in Markelo. Bestel uiterlijk 9 april via 0547-361812, afhalen tussen 12-13 uur op 10, 11, 12 of 13 april. Per persoon € 15 inclusief drie soorten losse thee en kandy knots. Kinderen € 7,50.

 4. 6/8

  6.

  Brunchbox van Restaurant Ledeboer

  Restaurant Ledeboer in Almelo biedt je de mogelijkheid om te genieten van een unieke brunchbox bij je thuis! Geheel in het kader #blijfthuis heeft het keukenteam twee boxen samengesteld voor een overheerlijke paasbrunch. En natuurlijk denken ze ook aan de kinderen. Voor hen hebben ze een speciale kidsbox gemaakt. De boxen worden op zaterdag 11 april geleverd.

 5. 5/8

  5.

  Paasbrunch box van Het Rheins

  Ook met Pasen maakt Het Rheins in Enter het een stuk gezelliger thuis! Bestel voor Pasen een goedgevulde brunch box. Helemaal kant en klaar! Enige wat je moet doen is thuis je koffie of thee zetten, soep opwarmen en de opwarm vacuüm zak in een pan water opwarmen. Ook voor de kids hebben ze een speciale box. De boxen zijn per twee personen / kinderen. Op eerste en tweede Paasdag kan je je box ophalen tussen 10.30 uur en 12.30 uur. Paasbrunch box € 25,00 per persoon

 6. 4/8

  4.

  Pasen bij de Pastorie

  Wil jij je tijdens Pasen lekker laten verwennen? Op Eerste en Tweede Paasdag bezorgt de Pastorie in Ootmarsum een heerlijke Paasbrunch bij je thuis.

  De Paasbrunch bestaat o.a. uit: Diverse luxe belegde broodjes, smoothie, mosterdsoep, scones, quiche en friandises.

 7. 3/8

  3.

  Paasbrunch van Gasterij 't Oaldershoes

  Geniet thuis van een uitgebreide paasbrunch van Gasterij 't Oaldershoes in Delden. Je kunt kiezen uit twee soorten soep, luxe broodjes, hartig en zoet beleg, quiche en vers fruit. De Twickel kip en het ei ontbreken niet! € 16,50 p.p. Uit te breiden met opgemaakte salades en pulled pork. Bestel voor 10 april via info@oaldershoes.nl, 074-3761428 of app 06-22229928. Bezorging en afhalen in overleg.

 8. 2/8

  2.

  Luxe paasbrunch van de Appeltjes van Oranje

  Houd je van een beetje luxe, bestel dan de luxe paasbrunch bij Appeltjes van Oranje in Enschede. Je krijgt hier prosecco en aardbeien bij. Hij kost € 45 voor twee personen. De standaard paasbrunch kost € 35,-. voor twee personen. Ook zijn heerlijk huisgemaakte paascheesecakes te bestellen.

 9. 1/8

  1.

  Thuis je eigen Theehuis Dennenoord in Easternstyle

  Voor alle liefhebbers van Theehuis Dennenoord in Vasse voor wie alle “Paas Plannen” nu in duigen vallen, hebben ze iets leuks bedacht! Creëer thuis je eigen fijne Theehuis Dennenoord geheel in EASTERSTYLE. Je kunt 1e & 2e Paasdag heerlijke High Tea of iets anders van de kaart bestellen! Bij de Kids Tea komt een leuke verrassing. Mail je bestelling naar: reserveren@theehuisdennenoord.nl

Deel dit artikel met vrienden

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer verhalen uit Twente

 1. Minuutje Manuel

  Andre Manuel: "In de winter eten we alle dagen moos."

  Geschreven door Andre
 2. Doe-tips

  16 tips voor een geslaagde kerstvakantie in Twente. Van kerstmenu's tot sterrit.

 3. Doe-tips

  Wat te doen in de winter? 17 winteruitjes met kinderen in Twente

  Geschreven door Yvette
 4. Binnenkijken bij

  Natura Docet Wonderryck Twente kindvriendelijkste museum van Overijssel

Tip je vrienden

facebook twitter