navigatie overslaan

24 uur op pad met

Liesje22: ’s Werelds eerste cowfluencer ontdekt Twente.

  • Leestijd 2 min
  • Gelezen 7603 keer

Nu we allemaal thuis zitten, is de schoonheid van Twente meer dan ooit verscholen. Om iedereen tóch wat mooie stukjes van Twente te laten zien heeft VisitTwente.nl Liesje22 uitgenodigd. ’s Werelds eerste cowfluencer, oftewel koe-influencer. Want er is natuurlijk een groep oer-Hollanders die wél naar buiten mocht laatst.

Volg Liesje22

Liesje22 is dagelijks te volgen op onze Instagram.

Aangenaam!

Even voorstellen: Liesje22. Een rasechte Tukker die al maanden staat te popelen om weer te genieten van de Twentse lentelucht. Daarom gaat Liesje22 voor ons op pad om de mooiste stukjes van Twente te laten zien. Want het is nu nog even binnen blijven, maar straks hebben we weer tijd zat in Twente.

Wat kun je zoal verwachten?

Liesje22 gaat koekeloeren bij de highlights van Twente. Een geweldig uitzicht heeft Liesje22 met de verrekijker over de Sallandse Heuvelrug. Nooit geweten dat de heide zo mooi is. Op haar aller hardst meeloeien doet ze bij Openluchttheater Hertme. En, nieuwsgierig als ze is, weet ze nu ook eindelijk wat er in een molen gebeurd. Bij Pelmolen Rijssen nam ze een kijkje. Het water bij Het Hulsbeek in Oldenzaal proefde heerlijk fris en in Hengelo werd ze verrast door een heus attractiepark. Ze wist niet wat ze zag bij De Waarbeek. Haar Twentse avontuur gaat nog even door met maar liefst 12 hotspots die ze gaat bezoeken. Met als oproep richting iedereen: nu nog even binnen blijven, maar straks weer #tijdzatintwente.

Liesje's routes

Over Liesje22

omschrijving
omschrijving

- Naam: Liesje22
- Naam vader: Briljant
- Geboortedatum: 26 november 2014
- Aantal liters melk geproduceerd: 36.000 liter
- Gewicht: 750-800 kilo
- Kinderen: 3 kalveren
- In verwachting: 25 juli uitgerekend van nummer 4

Wat vind je van dit artikel?