navigatie overslaan

Tukker top 5

De Tukker Top 5 van Lodewijk Fluttert, beter bekend als DJ Bakermat.

  • Leestijd 2
  • Gelezen 6490 keer

Lodewijk Fluttert uit Markelo maakt wereldwijd furore als DJ Bakermat. Zijn muziek is een mengeling van elektronische muziek, house en techno en daarnaast is ook de invloed van jazz en soul hoorbaar. We vroegen Lodewijk naar zijn vijf Twentse favorieten.

Favoriete restaurant

“Restaurant Aimo in Lochem net over de grens van Twente, het restaurant van mijn moeder. Al jaren runt ze het met heel veel liefde en passie. Naast superlekkere Italiaanse gerechten kun je hier maandelijks terecht voor een Opera-avond. Mijn moeder zingt dan zelf aria’s en andere klassieke stukken, samen met allerlei artiesten. Ondertussen krijgen de gasten een heerlijk vier-gangen menu voorgeschoteld. Een aanrader!”

Favoriete winkel

“Slagerij Kastelein in Diepenheim. Ik ben een enorme vleesliefhebber en ik vind dit by far de beste slager van Nederland. Vooral de balkenbrij is heerlijk.”

Favoriete vrijetijdsbesteding

“Wandelen over de Herikerberg met mijn hond. Ik woon er praktisch naast, dus dat is makkelijk. Ik vind het super lekker om door het bos te lopen en even mijn hoofd leeg te maken.”

Favoriete verborgen parel

“Er is een geweldige wandelroute die begint bij voormalig Jachtlust in Goor. Je kunt vanuit daar helemaal naar het kanaal lopen, naast beekjes en uitgestrekte weilanden. Niet veel mensen hebben deze route al ontdekt.”

Favoriete festival

“Zonder twijfel het School- en Volksfeest in Goor. Ik kon er de afgelopen twee jaar helaas niet bij zijn, maar iedere keer dat ik er wel ben is het geweldig. Bier, lekker eten en iedereen is in feeststemming het hele weekend. Heerlijk!”

Wat vind je van dit artikel?