Doe-tips

Amsterdamse gezelligheid in Twente: aanschuiven bij Tante Leentje

Leestijd 2 minuten 3361 x bekeken

Amsterdamse gezelligheid in Twente: Dat vind je alleen in juli & augustus bij pop-up restaurant Tante Leentje. Geheel ingericht met authentiek interieur; houten meubilair, smeedijzeren lampen en meer. Ervaar zelf het sfeertje en kom ook genieten van een heerlijk 4-gangen keuzemenu met elke avond live entertainment.

Tante Leentje krijgt in de maanden juli en augustus haar thuis in Hangar 10 op Vliegveld Twenthe. Met een restaurant met 100 zitplaatsen, geheel ingericht in typische Amsterdamse sferen en een groots buitenterras belooft dit een echt avondje uit met ook nog eens live entertainment.

Mokums plankje

Bij Tante Leentje wordt een 4-gangen keuzemenu geserveerd á €37,50 per persoon. Er is natuurlijk ook een heerlijke borrelkaart. Ga voor een origineel ‘Mokums plankje’ of ‘Harinkie happen’. Voor elk wat wils.

Amsterdamse gezelligheid kent geen tijd.

Dat gaat Tante Leentje elke avond voor je verzorgen met de fijnste nummers en natuurlijk ook een optreden van een van de meest leuke volkszangers. ‘Geef mij maar Amsterdam’ of liever ‘Oh Johny’ van Tante Leen. Wedden dat jij de teksten weet!

Schuif aan bij Tante Leentje

Je kan boeken via de website van www.tanteleentje.nu en aangeven hoe de samenstelling van je gezelschap is, zodat er een gezellige tafel voor je klaar staat. Met de immense ruimte en mogelijkheden op dit terrein, is het gelukt om het restaurant en terras intiem en gezellig in te richten, uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM.

Je vindt Tante Leentje op Vliegveld Twenthe, Vliegveldweg 345 in Hangar 10. Eenmaal aangekomen op het terrein volg je de borden naar het restaurant. En omdat Tante Leentje natuurlijk ook jouw gezondheid belangrijk vindt, kun je hier alles lezen over de RIVM richtlijnen.

Tante Leentje is iedere donderdag, vrijdag en zaterdag geopend in juli en augustus van 18.00 uur tot 23.30 uur.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Meer verhalen uit Twente

 1. 24 uur op pad met

  Mathias neemt je mee met de Kerkepaden-Tichelroutes door Markelo

  Geschreven door Mathias
 2. Route-tips

  Handige en leuke tips tijdens het lopen van Kerkepaden-Tichelroutes.

  Geschreven door Mathias
 3. Doe-tips

  Een kleurrijk geheel in Twente tijdens de Elephant Parade

 4. Dwars door Twente

  Dwars door Twente – Roadtrip over de Regge in Wierden en Enter.

Tip je vrienden

facebook twitter