navigatie overslaan

Slaaptijd!

Top 6 familiehotels in Twente. Hier verblijf je heerlijk met je gezin.

  • Leestijd 3
  • Gelezen 14079 keer

Is kamperen niets voor jullie en krijgen jullie ook geen vakantiekriebels bij het zien van een luxe chalet, een lodgetent of een stacaravan op een 5-sterrencamping? Wie weet gaat jullie hart wél sneller kloppen van een luxe en volledig verzorgde familie vakantie of een weekendje weg in een hotel met familiekamer. Zie hieronder tips voor familiehotels in Twente waar jouw gezin een heerlijk familie uitje met overnachting of misschien wel een korte of zelfs lange vakantie beleeft.

  1. 6

    De Wilmersberg

    De ligging van het voormalige landhuis van een Twentse textielfamilie is fantastisch. Overnachten bij Landgoed De Wilmersberg is een belevenis op zich. Elke kamer biedt een fantastisch uitzicht over de natuurrijke omgeving. De twee familiekamers hebben elk een unieke indeling en bieden luxe en uitgebreid comfort. De inrichting van beide suites is geïnspireerd door de kunst uit het Rijksmuseum Twenthe in Enschede.

  2. 5

    Preston Palace

    Het leukste All-in Family Resort van Nederland. Voor wie niet kan kiezen, maar wie alles wil! Dit unieke all-inclusive resort is meerdere malen bekroond met de Award 'Familiehotel van het Jaar'. All-in is ideaal voor het hele gezin! Met een subtropisch zwemparadijs, een spectaculaire indoor kermis, familie- of magic shows en overal eetgelegenheden. En niet te vergeten: De knusse kroegjes in de barstraat!

  3. 4

    Theaterhotel

    Laat je bij Van der Valk Theaterhotel Almelo verrassen door gastvrijheid, royale kamers en service op niveau. Er zijn drie verschillende restaurants met elk een eigen karakter. In dit hotel hebben de gezellige familiekamers. Want wat dacht je van een stapelbed met glijbaan in de slaapkamer!

  4. 3

    De Zwaan

    Voel je thuis in de huiskamer van Delden! Bij de Zwaan plof je neer in de gelagkamer voor een drankje, je drinkt hier rustig een espresso of schuift aan voor een heerlijk ontbijt. De familiekamer is een sfeervol ingerichte kamer. De kamer beschikt over vier aparte bedden. Ook heeft het vertrek een ruime badkamer met een comfortabele douche.

  5. 2

    Landgoed de Uitkijk

    Aan de rand van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug ligt Landgoed de Uitkijk. Een sfeervol hotel-restaurant met een prachtige ‘Uitkijk’. Wil jij met jouw gezin tot rust komen dan is dit dé plek. Het is er muisstijl, geen verkeer te horen, enkel geluid van wapperende bladeren en schaterende vogeltjes. Het hotel heeft een restaurant, een sfeervolle huiskamer, een serre en verwarmde veranda. Voor de kinderen is er een bosspeeltuin met boomhut, een slingertouw en kabouterhut. Wil je toch wat reuring, ga dan naar Avonturenpark Hellendoorn op een steenworp afstand.

  6. 1

    De Johanneshoeve

    Wil je met je gezin genieten van een familie hotel in Nederland, een hotel waar jullie met z’n allen heerlijk slapen, leuke dingen kunnen doen en tot rust kunnen komen? Boek dan een 4/5-persoons boerderijkamer bij de Johanneshoeve. Ga zitten met een boekje en laat de kinderen lekker buiten spelen. Op de skelter, de traptrekkers, op de trampoline of laat ze vrij in de natuur tussen de weilanden. Als ze goed kijken zien ze de koeien lopen op het Twentse land.

Wat vind je van dit artikel?