navigatie overslaan

Slaaptijd!

Romantische B&B voor Valentijn. In Twente bloeit de liefde (weer) volledig op

  • Leestijd 2 min
  • Gelezen 2098 keer

Je zou natuurlijk de vrijdagavond met je schatje en je schoonouders op de bank kunnen doorbrengen. Lekker borrelnootjes en kaas kanen terwijl jullie commentaar leveren op de deelnemers van 'The voice of Holland'. Niks tegen schoonouders, kaas of the voice. Maar dat is niet het toppunt van romantiek.

Nee, maak van jouw leven een romantische komedie. Boek een romantische Bed en Breakfast in Nederland! Is een b&b wel romantisch? In Twente wel.

Twente is wel romantisch

De omgeving van Twente biedt oneindig veel mogelijkheden om van de schoonouders te ontsnappen en romantische momenten te (her)beleven. Er is keuze uit veel verschillende accommodaties, een romantische b&b is zo gevonden. Zo kan je kiezen voor een romantische b&b in het centrum van Enschede, een kamer in een luxe landgoed midden in de natuur, of slapen in een oude boerderij.

Schitterende natuur

Wij claimen alles te hebben wat je zoekt. Nu weten we niet in hoeverre dat juist is. Je zult geen tropisch klimaat, witte stranden of palmbomen vinden. Maar, als dit wel is wat je zoekt, zul je deze teleurstelling snel te boven zijn als je ronddwaalt in de Twentse natuur. Je ontmoet vogels, eenden en herten, handig als je ook nog moet eten! Grapje natuurlijk. Jagen mag hier niet. Wat wel mag is al dit moois bewonderen, wandelen en fietsen. En dat voor gratis! Als echte Nederlander kan je dit natuurlijk niet afslaan.

Andere cultuur

Als jullie alle bomen hebben gezien en alle vogels hebben geteld hoeft het feest nog niet voorbij te zijn. Natuurlijk kunnen jullie in jullie b&b romantisch gaan lopen doen, maar lekker shoppen of uit eten gaan kan ook! Of badderen in een welnesscenter, een balletje slaan op de golfbaan of, en dit is het beste idee, een lekker potje 'spoorfietsen'. Niks is te gek in Twente. Behalve de Twentenaren, Tukkers, die zijn te gek.

Ja, een b&b is super romantisch en Twente zelf zit vol met romantiek. Dus nog geen valentijn/verjaardag/1 maand samen/ikhouzoveelvanjou -kado? Geef een weekendje Twente. En als zoveel romantiek echt te heftig voor je is neem je toch lekker die kaas, borrelnootjes en schoonouders mee.

Onze tips: Herberg Swaen den Ham, De Postelhoek, Natuurlogies, Vakantieverblijf Dennenoord.

Wat vind je van dit artikel?