Slaaptijd!

Boek een bijzondere B&B. Dichterbij een Tukker kom je niet

Leestijd 2 minuten 5502 x bekeken

Een B&B boeken, is dicht bij die vriendelijke Tukkers zijn en even deel uitmaken van het heerlijke Twentse leven. Het leuke van een B&B is o.a. dat ze allemaal uniek zijn. Geen één onderkomen is hetzelfde. Wil je niet weer opgescheept zitten met het standaard type kamer in een degelijk hotel? Wil je een thuisgevoel hebben en je heerlijk laten verrassen door de beste B&B's van Nederland? Dan rest je maar 1 ding om te doen. Precies, je raadt het al! Boek één van de beste B&B's van Nederland: die vind je uiteraard gewoon hier!

Een bijzondere B&B

Een 'Bed & Breakfast' is vanzelf al bijzonder hier in Twente, door zijn prachtige omgeving. Maar het kan nog mooier want we hebben ook nog eens hele leuke B&B's. Of je nu wakker wilt worden van een kraaiende haan en loeiende koeien, of liever 's avonds uit de kroeg meteen je bedje in wilt rollen: er is van alles wat.

Op de boerderij

Het agrarische leven roept om aandacht: slaap hier, slaap hier! Er is dan ook heel veel keus uit bijzondere B&B's op mooie, landelijke plekken. Bij de boer in huis, in een verbouwde stal: je kunt het zo gek niet bedenken. Zoek je een ruime kamer, waar je ook goed kan vertoeven of heb je aan een kleine ruimte genoeg en wil je vooral van buiten genieten? Wil je speelruimte erbij voor de kinderen of de mogelijkheid om te kijken bij het melken? Neem eens even de tijd en loop eerst eens door alle mogelijkheden heen, zodat je straks door het boerenleven heen kan lopen zoals jij het voor ogen had. Zo heb je een heerlijke boerderijvakantie in Twente.

Het dorpsleven

De gezellige dorpen willen ontdekt worden. Midden in het centrum of juist wat achteraf: bijzondere B&B's vind je hier op de meest bijzondere plekken. In luxe huizen of oude panden, ieder met zijn eigen charme. In de ochtend verwend worden met een heerlijk ontbijt bij de bewoners zelf in de huiskamer of een ontbijtje in een eigen ruimte. Heerlijk toch dat al die mensen een B&B zijn begonnen. Kan jij er tenminste lekker van genieten!

Onze tips

Bekijk hier ons overzicht met alle B&B's

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Meer verhalen uit Twente

 1. Doe-tips

  De duurzaamste (en leukste) hotspots in Twente die je moet zien.

 2. Doe-tips

  Wat te doen in de winter? 8 winteruitjes met kinderen in Twente.

 3. Slaaptijd!

  Hoe Scandinavisch wil je het hebben in Twente? Thuiskomen doe je hier.

  Geschreven door Bertine
 4. Route-tips

  10 avontuurlijke mountainbikeroutes. Inclusief de beste van ons land.

  Geschreven door Maarten

Tip je vrienden

facebook twitter