navigatie overslaan

Slaaptijd!

Met de hond vakantie vieren in Twente. Hier is plek zat voor je trouwe viervoeter

  • Leestijd 2 min
  • Gelezen 2737 keer

Ga je op vakantie, dan neem je uiteraard die trouwe maat van je mee! Maar zit je te wachten op klagende buren op de camping of boze gezichten van de ober? Niet echt, jij wil genieten en dat wil je hond ook. Dus kom op naar Twente. Boek een accommodatie waar de hond meer dan welkom is en geniet samen van die heerlijke Twentse omgeving.

Hotel of camping?

Vakantie in Twente met de hond? Dan denk je misschien meteen noodgedwongen aan de camping of het huren van een huisje. In Twente een heerlijke mogelijkheid, maar: wij hebben meer in huis. We hebben ook hotels waar de hond mee mag. Heerlijk ontspannen en de luxe van alles op een dienblaadje aangereikt krijgen. En toch geen jammerende hond die verplicht achterbleef bij een kennis. Jij blij, hij blij. Deal? Een hotel met de hond boeken staat garant voor een vakantie om u tegen te zeggen!

Onze tips: Camping de Noetselerberg (het Kattenbos is een losloopgebied) en Hotel Hoog Holten (losloopgebieden Sallandse Heuvelrug).

Wandelen en spelen en dan...

Jouw beste vriend zal het super vinden dat hij mee mag. Want Twente betekent heerlijk wandelen met het baasje in de prachtige bossen of op de bloeiende hei. Lekker spelen met de kinderen met een bal of stiekem een eekhoorntje achterna. En lekker aan de voeten van het vrouwtje liggen op het terras van het hotelletje. De hond waant zich in de hemel met al die positieve aandacht. Geen stress, alleen maar een luilekkerland voor de hond én zijn roedel.

Loslopen of stadjes verkennen

Er is veel te doen en te beleven voor jouw viervoeter. Naast bossen, met de heerlijke geuren van wild, en de heide, kan je hier ook plekken vinden waar je vriend lekker het water in kan. Maar het ontdekken van de Twentse plaatsjes is ook prima te doen met die maffe hond van je. Dus waarom zou je nog wachten: boek een gezellig hotel in Twente of ga voor een eigen plekje op een camping of een bungalowpark. En laat het ook voor jouw hond een heerlijke tijd zijn!

Wat vind je van dit artikel?