1. 0/3
  '

  Doe-tips

  Halloweentips tijdens de herfst in Twente

  Geschreven door

  Yvette

  Griezelen tijdens Halloween, ook dat doe je in Twente! De herfst is het seizoen voor het griezelfeest Halloween. Verspreidt door heel Twente worden er in de herfst verschillende Halloween activiteiten georganiseerd voor kinderen. Je ziet ze in dit overzicht. Bekijk ook onze herfst tips!

 2. 3/3

  3.

  Pompoenen uithollen bij ’t PompoenHofke

  In het buitengebied van Enschede vind je ’t Pompoenhofke. Hier kun je ieder jaar in de herfstvakantie je eigen Halloween pompoenen maken. Maak tijd voor elkaar en ga samen creatief aan de slag!

 3. 2/3

  2.

  Halloween bij De Waarbeek

  De Waarbeek is een begrip in Twente. De Waarbeek in Hengelo biedt een toffe dag voor het hele gezin voor een betaalbare prijs. Met veel attracties leuke voor kleintjes. Ook kinderen in de basisschoolleeftijd vinden er genoeg uitdaging. De botsauto's, achtbaan, zweefmolen en de kabelbaan over het water zijn favoriet. Nieuw dit jaar is het all-inclusive concept, bij je ticketprijs zit eten en drinken inbegrepen. Is dat even handig! Extra leuk zijn de Halloweendagen die ieder jaar bij De Waarbeek worden georganiseerd. De data vind je terug op de website.

 4. 1/3

  1.

  Heksendoorn bij Avonturenpark Hellendoorn

  Haal in oktober je hart op tijdens Heksendoorn bij Avonturenpark Hellendoorn. Het Avonturenpark wordt ieder jaar in de herfst compleet omgetoverd. Met vogelverschrikkers, nieuwe shows en spookhuizen kan er volop gegriezeld worden.

Yvette

Yvette is oprichtster van Vettt.nl (2013). Toen ze moeder werd, kwam ze in een hele nieuwe 'andere' wereld terecht. Ze ontdekte dat er ontzettend veel leuks te doen en te beleven is met kinderen. Vanuit de drive om haar enthousiasme hierover te delen is het online platform. Vettt.nl is een plek waar je veel fijne inspiratie kunt scoren! Yvette woont samen met haar vriend en hun dochters Pippa (2011) en Coco (2015) in Enschede.

Deel dit artikel met vrienden

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer verhalen uit Twente

 1. Dwars door Twente

  Dwars door Twente – Roadtrip over de Regge in Wierden en Enter.

 2. Route-tips

  Donder, duivel en bliksem; beleef de Sagenland autoroute

 3. Doe-tips

  Speeltijd. Met deze uitjes krijg je zelfs je tieners van de bank af!

 4. Doe-tips

  Relaxtijd: Neem wat tijd voor jezelf en geniet van al het moois van Twente!

Tip je vrienden

facebook twitter