navigatie overslaan

Tips

Dit zijn de 4 beste restaurants in Ootmarsum en Dinkelland.

  • Leestijd 3
  • Gelezen 5298 keer

In Dinkelland weten ze wat écht genieten is. Naast de galerieën en musea in kunststadje Ootmarsum tref je hier namelijk ook charmante café's en restaurants. Waar ze volledig de tijd voor jou nemen! Pak in Denekamp, Weerselo of Deurningen een van de gezellige terrasjes of zoek binnen een leuk plekje bij de kachel. Gastvrije bediening en lekker eten gegarandeerd. Wij delen hier de beste restaurants uit deze omgeving! Kijk je mee?

  1. Tuinrestaurant 't Borghuis

    Voor, tijdens of na het winkelen maak je je bezoek aan Borghuis tuin & interieur compleet met een bezoekje aan Tuinrestaurant ‘t BorgHuis! Geniet van een kopje koffie met een stukje grootmoeders appeltaart, een lekker broodje of iets anders lekkers van onze uitgebreide kaart. Neem plaats op ons tuinterras, de loungeset bij de open haard, de opkamer met uitzicht over het groen of aan de ‘stamtafel’. Ook kinderen zullen zich prima vermaken in de gratis indoorspeeltuin.

  2. Restaurant Papillon Country Resort

    Twentse gemoedelijkheid in Italiaanse sferen, zo zou je het Restaurant van Papillon Country Resort kunnen omschrijven. Het restaurant is in 2021 volledig gerenoveerd en gerestyled en geopend voor iedereen. Het keukenteam bestaat uit gepassioneerde Italianen, die de heerlijkste gerechten bereiden: Pizza's met uniek zelfgemaakt pizzadeeg, heerlijke pasta's en Italiaanse á la carte gerechten. Maar ook voor een kop koffie met appelgebak, goed glas wijn of een heerlijke Aperol-Spritz kun je er terecht. De kids kunnen spelen in de speeltuin, of meedansen met de minidisco. Wees welkom in dit kleine stukje Toscane in Twente...

  3. Pelle's Eten & Drinken

    Gezellig eten en drinken doe je in Pelle's Bier- en Eetcafé! Zeven dagen in de week ben je welkom voor een heerlijk ontbijt, lunch, diner of gezellige borrel. In het nieuwe IJS&Chocoladelokaal ben je aan het juiste adres voor heerlijke bonbons, ijs en andere chocoladegeschenken. Pelle's staat steevast in de landelijke Terras Top 100 en is zelfs al eens uitgeroepen tot beste van Overijssel. Ervaar de Twentse gastvrijheid bij Pelle's in hartje Deurningen. Dus stel jezelf de vraag: Waarom niet vandaag?

  4. De Stiftsjuffer

    Daar waar de tijd heeft stilgestaan en waar rust en genieten samenkomt met lekker eten. Een historische plek waar we werken met streekproducten, puur en ambachtelijk bereid en verrassend gepresenteerd. Een idyllische plek waar je heerlijk kunt rondstruinen en ervaren hoe de Stiftsjuffers hier leefden. In het restaurant of buiten op het terras kun je heerlijk vertoeven met een lekkere kop koffie en huisgemaakt gebak, een lekkere lunch, een high tea of verrassende borrelplank. Een unieke omgeving om te vergaderen, trouwen en feesten.

Wat vind je van dit artikel?