navigatie overslaan

Doe-tips

Fijne restaurants en gezellige eetcafés in Haaksbergen

  • Leestijd 1
  • Gelezen 3117 keer

Lekker actief bezig zijn, uitwaaien of genieten van de rust. De geweldige natuur, het vriendelijke dorpscentrum en de vele faciliteiten in Haaksbergen bieden je legio mogelijkheden. Ook culinair is het heerlijk toeven in Haaksbergen. Fijne restaurants en gezellige eetcafés met uiteenlopende keukens van Hollands, Frans tot Grieks. Schuif aan en laat het je smaken in Haaksbergen natuurlijk!

  1. 2

    De Blanckenborgh (per zomer 2022 gesloten)

    Laat alle clichés varen t.a.v. de naam en het statige pand. De Blanckenborgh moet je beleven en ervaren. Het eten, de met zorg uitgekozen wijnen en natuurlijk het enthousiaste personeel. De informele- en persoonlijke gastvrijheid maken ieder bezoek tot een onvergetelijke ervaring. De Blanckenborgh verheugt zich er dan ook op om jou als onze gast te mogen verwelkomen.

  2. 1

    Steakhouse Buffalo Bill

    Buffalo Bill is hét Steakhouse in Haaksbergen, liggend aan de rand van het mooie park Groot Scholtenhagen. Hier kun je na een dag hard buffelen, heerlijk vertoeven en genieten van steaks, drinks en ice-creams! In de zomermaanden ook een gezellig terras! De Amerikaanse stijl, persoonlijke en spontane bediening zullen je een onvergetelijke en gezellige avond bezorgen.

Wat vind je van dit artikel?