1. Doe-tips

  Slapen en shoppen bij Roetgerink Mode met de Fashion Giftbox

  Wil je er een paar dagen tussenuit en tegelijkertijd je garderobe aanvullen met kleding voor het nieuwe seizoen? Geniet van de rust, ruimte en Twentse gezelligheid, en ga een dag shoppen bij Roetgerink Mode en Schoenen. Al sinds 1854 een gerenommeerde naam in onze regio. De winkel is maar liefst 6.500m2 groot, álle ruimte dus! Daarbij verkoopt de store ruim 350 merken voor dames, heren en kinderen en is voor jullie de lunch inbegrepen. Kortom: Boek nu en kom Shoppen & Genieten in Twente!

 2. Landgoed De Uitkijk - Shop in Stijl

  Wil je er een paar dagen tussenuit en tegelijkertijd je garderobe aanvullen met kleding voor het nieuwe seizoen? Landgoed De Uitkijk biedt samen met Roetgerink Mode alles wat je nodig hebt voor een paar heerlijke dagen in Twente.

 3. Buitencentrum Hessenheem - Shop & Geniet

  Een ontspannen verblijf op Buitencentrum Hessenheem in een luxe lodge met infraroodsauna en stoomcabine, de mooiste mode bij Roetgerink en het lekkerste eten bij Brasserie R-1854... Hét perfecte uitje voor twee!

 4. Vakantiepark Mölke - Shop & Geniet

  Verblijf 2 nachten in een luxe accommodatie, inclusief streekontbijt, fiets- & wandelrouters, Fashion Giftbox van Roetgerink Mode & meer! Te boeken van ma-do, periode november 2020 - maart 2021.

 5. City Hotel Hengelo - Shop in Style

  In Hengelo en omgeving valt er héél wat te beleven. Ontdek de stad en ga daarnaast shoppen bij Roetgerink Mode en Schoenen. Combineer een dag shoppen en lunchen met een verblijf bij het heerlijk centraal gelegen City Hotel Hengelo.

 6. 't Kruisselt - Shop & Geniet

  Combineer een dag shoppen en lunchen met een verblijf bij het heerlijk landelijk gelegen Hotel ’t Kruisselt. Geniet van de rust, ruimte en Twentse gezelligheid, en ga een dag shoppen bij Roetgerink Mode en Schoenen.

Deel dit artikel met vrienden

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer verhalen uit Twente

 1. Twente tales

  De Germaanse godin Tanfana: ontdek de magie van De Tankenberg.

  Geschreven door Vincent
 2. Twente tales

  De Hellehond: waarom de zwarte hond zorgt voor angst in De Lutte.

  Geschreven door Vincent
 3. Twente tales

  Old Minneke: over een gevreesde heks in de bossen bij de Holterberg.

  Geschreven door Vincent
 4. Twente tales

  De Non van Singraven: sommingen horen haar nog steeds in dit kasteel.

  Geschreven door Vincent

Tip je vrienden

facebook twitter