Slaaptijd!

Bungalowpark of vakantiepark met zwembad in Twente: genoeg te kiezen hier

Geschreven door

Geertje

Leestijd 2 minuten 1312 x bekeken

Vakantie is voor jou een plons in het heldere water? Dan zal je eerste eis dus waarschijnlijk een zwembad zijn. Logisch, want heerlijk spetteren in het water is voor iedere leeftijd leuk.

Op vakantie naar een park mét zwembad, natuurlijk!

Een vakantiepark met zwembad geeft je iets extra's te doen als het bloedje heet is of bij een bungalowpark met binnenzwembad juist als het regent en koud is. Of stiekem toch om lekker lui te kunnen zijn terwijl de kids spelen? Kinderen blij, jij blij!

Bungalowpark met zwemparadijs

O, nog niet tevreden? Je wilt meteen een heel zwemparadijs tot je beschikking hebben? Met nog meer plezier een duik nemen in verschillende baden en uitpuffen in een whirlpool? Je luie zweet eruit gooien in een sauna of juist heerlijk lui zweet verzamelen aan de zwemmersbar? Wij Tukkers weten wat het is om even lekker de boel de boel te laten en al je tijd te besteden aan dat wat je lief is. Je kinderen, je partner of vrienden én het water, natuurlijk. Dus zoek gewoon in ons mooie Twente naar een vakantiepark met zwemparadijs en je hebt tijd zat voor al het waterplezier.

Welk bungalowpark heeft het mooiste zwembad

En als je dan toch bezig bent, dan wil je natuurlijk ook gewoon het park met het mooiste zwembad, niet waar? Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Kijk rond op "Visit Twente" en voel de waterkriebels al opkomen. Zet alvast je duikbril op en kom in de stemming voor een heerlijk park met zwembad in een nog mooiere regio: Twente!

Onze tips: Camping de Molenhof, Landal Hellendoornse Berg, Landal Twenhaarsveld, Landal Elsgraven.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Geertje

Geertje woont aan de rand van Twente aan het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Als moeder van twee jonge kinderen onder 6 jaar gaat ze er veel op uit in de regio.

Meer verhalen uit Twente

 1. Doe-tips

  Trek je wandelschoenen aan en gaan: Buurserbeek & heideroute.

  Geschreven door Bertine
 2. Op eigen wijze

  Siepel en stiepels: dit is waarom Stiepeltekens in Twente worden gemaakt.

  Geschreven door Bertine & Vincent
 3. Doe-tips

  Wat te doen in de herfst? 7 uitjes met kinderen in Twente.

  Geschreven door Yvette
 4. Doe-tips

  Griezelig! Dit zijn de 6 halloweentips tijdens de herfst in Twente.

  Geschreven door Yvette

Tip je vrienden

facebook twitter