Slaaptijd!

Tijdens een vakantie in Twente kom je echt tot jezelf. Ver weg van de dagelijkse sleur.

Leestijd 2 minuten 1439 x bekeken

Even lekker tot jezelf komen? Geen probleem, je bezoekt gewoon Twente. Voor een heerlijk vakantiegevoel en even aandacht voor het echte leven. Twente biedt je mooie vakantieparken, prachtige natuur, heerlijke mensen en geeft jou alle ruimte om jezelf weer op te laden. Zodat je daarna weer vol inspiratie aan de slag kunt.

Op vakantie in Twente

Dagelijks vlieg je maar van deadline naar deadline en wordt je geleefd door je agenda. Naast je realtime job heb jij ook nog een professionele baan als taxichaffeur. Een kinderfeestje hier, een clubje daar. Dit gehaaste leven leidt tot chronische tijd te kort! Gelukkig is er een streek in Nederland waar we dat anders doen. Wie slim is, komt naar Twente. Even tijd voor elkaar en tijd voor jezelf. Want ook dat heb je soms gewoon nodig.

Vakantie op een vakantiepark

Wie even in alle rust tot zichzelf wilt komen, kan kiezen voor een hotel of een B&B, maar wil je lekker een heel huis voor jou alleen dan kies je natuurlijk voor een vakantie in een bungalowpark. Je eigen huis, de tijd aan jezelf en toch van alles te doen. Tot jezelf komen doe je op je eigen manier. Door al die prachtige bossen af te struinen of juist een balletje te slaan op de midgetgolfbaan van je vakantiepark. Ver weg van het vele 'moeten'.

Ontspanning of juist actief

Tot jezelf komen kan op twee manieren. Ben je vooral druk geweest, dan kan een vakantie met vooral rust het helemaal voor jou zijn. Een sauna, en zwembad of een heerlijke massage kan daar dan helemaal bij passen. Maar tot jezelf komen kan ook betekenen dat je juist eindelijk toe wilt komen aan het beoefenen van je hobby's of dingen wilt ondernemen met je kinderen. Gun jezelf dit soort vakantie's, je hebt het gewoon nodig! De tukkers ontvangen je met open armen!

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Meer verhalen uit Twente

 1. Doe-tips

  Dit zijn de 10 leukste evenementen in juni. Ga erop uit!

 2. Doe-tips

  Podiums onder de Sterren: Ontdek de Openluchttheaters van Twente.

 3. Typisch Twents

  Ken jij de Twentse Big Five van de topsport al? Een mooie bucketlist.

 4. Van eigen bodem

  Lekker en hip: dit zijn de 7 leukste food hotspots in Twente.

Tip je vrienden

facebook twitter