Typisch Twents
Recept: Wildspies met honing-mosterddressing. Lekker in de Herfst.
- Leestijd 1 min
- Gelezen 3049 keer
Wat heb je nodig?
- 8 stoneleeks
- 1 hertenbiefstuk
- 1 hazenrugfilet
- 1 struisvogelbiefstuk
- 125 ml slagroom
- Olijfolie
- Mosterd
- Honing
- Zout en peper
Aan de slag!
- Snijd de onderkant van de stoneleeks eraf en snijd in kleine stukjes
- Snijd de biefstukken elk in 8 blokjes
- Rijg het vlees aan satéprikkers
- Verhit de olijfolie in een pan en fruit de stoneleeks
- Schenk de slagroom, honing en mosterd erbij, goed doorroeren
- Breng het mengsel aan de kook
- Bestrijk het vlees met de overgebleven olie en bestrooi het met peper en zout
- Braad het vlees in een voorverhitte pan, circa 4 minuten (rosé)
Serveer de spiesjes en giet het sausje eroverheen. Eet smakelijk!