1. 0/10
  '

  Doe-tips

  10 tips voor de meivakantie in Twente. Maak er een feest van met deze leuke activiteiten.

  Ja hoor! Pasen zit er nog maar net op en de volgende vrije dagen staan alweer voor de deur. Hoor jij de meivakantie alweer aankloppen? Dé tijd om er met het hele gezin op uit te gaan. In Twente komt iedereen aan zijn trekken. Want er is genoeg te doen voor het hele gezin!

 2. 10/10

  10.

  Vier je meivakantie bij Museum Natura Docet

  Er is van alles te beleven tijdens de meivakantie bij Museum Natura Docet. Wat dacht je van toffe workshops? De tentoonstelling 'te WILD voor jou' óf ontmoet de Koningspython Loesje.

 3. 9/10

  9.

  Kinderspeelmiddag bij de Wendezoele

  Kom jij ook heerlijk spelen in de vakantie bij de Wendezoele? Er is van alles te beleven voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Ervaar hoe het vroeger op een boerenerf aan toe ging. Koemelken, zonnebloempitjes zaaien, spelletjes van toen zoals hoepelen, hinkelen en nog veel meer.

 4. 8/10

  8.

  Speurneustocht Arboretum Poortbulten

  Ben jij een goede speurneus? Stel je speurkwaliteiten op de proef in Arboretum Poortbulten. Met de materialen in de speurneustas doe je allerlei opdrachten en spelletjes. De beste speurneuzen krijgen een écht speurneusdiploma.

 5. 7/10

  7.

  Dit zijn de beste tips van Bas & Nicollete

  Vorig jaar waren Bas & Nicollete op bezoek in Twente, onder het mom van Nederland heeft alles. Bas en Nicollete stapte o.a. op de Trekker door Noordoost-Twente en bezochten het Sprookjesachtige mooie Ootmarsum. Ze hebben de beste tips voor je op een rijtje gezet.

 6. 6/10

  6.

  Vaar mee met de Buurserpot

  Maak kennis met het boeiende verhaal van de Buurserbeek. Vaar mee met de fluisterstille replica Buurserpot. Superrelaxed, terwijl de schipper je bijpraat met (sterke) verhalen over de historie van de beek.

 7. 5/10

  5.

  Zandsculpturen

  Topkunstenaars uit verschillende landen maken elk jaar opnieuw verbazingwekkende zandsculpturen in de Engelse tuin rondom kasteel Warmelo. Dit keer is het thema Nederlandse gebruiken en gewoonten. Voor jong en oud een wonderlijk uitje!

 8. 4/10

  4.

  Maker Festival Twente 2022

  De 9e editie van het Maker Festival Twente belooft dit jaar weer een uniek familiefestival én een waar makers festijn te worden. Met een Maakdag Festival in elke Twentse gemeente en het meerdaagse Maker Festival in Enschede kan elke inwoner van Twente dichtbij huis of juist in een nieuwe omgeving experimenteren met de nieuwste digitale en creatieve maaktechnologieën.

 9. 3/10

  3.

  Rijssens Leemspoor

  In Rijssen, aan de voet van de Rijsserberg, ligt een traject van een smalspoor waar zo'n 100 jaar geleden de steenfabrieken hun grondstof op vervoerden. Je kan dit spoor bezichtigen en er een ritje op maken.

 10. 2/10

  2.

  Kermit de Kikker speurtocht

  Ga op speurtocht met Kermit de Kikker. Deze spannende tocht van 1,5 uur brengt je langs allerlei speel- en klimtoestellen.

 11. 1/10

  1.

  Leuke kinderroutes

  Als je met kinderen gaat wandelen dan wil je dat het voor iedereen leuk is. De meeste kinderen staan niet gelijk te springen als je zegt dat je met ze wilt gaan wandelen. Maar een leuke wandelroute, die geschikt is om met kinderen te lopen maakt het wandelen wel een stuk leuker!

Deel dit artikel met vrienden

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer verhalen uit Twente

 1. Slaaptijd!

  De 5 leukste tiny houses in Twente. Klein maar fijn!

 2. Doe-tips

  7 tips voor een toffe voorjaarsvakantie in Twente.

 3. Doe-tips

  De duurzaamste (en leukste) hotspots in Twente die je moet zien.

 4. Doe-tips

  Do it yourself: 6 plekken in Twente waar jij de handen uit de mouwen steekt.

Tip je vrienden

facebook twitter