navigatie overslaan

Doe-tips

Dit zijn de 6 beste restaurants in Almelo en Tubbergen. Kijk je mee?

 • Leestijd 3
 • Gelezen 9161 keer

Ben jij een échte Bourgondiër? Geniet dan in Tubbergen van het ruime aanbod in diverse restaurants: van romantische dineren voor twee, uitgebreid tafelen voor het gehele gezin tot een daghap. Of ga naar de stad Almelo, hier is altijd wat te doen. Plof neer op één van de gezellige terrasjes of geniet van de culinaire hoogstandjes. Wij delen hier de beste restaurants uit de omgeving! Kijk je mee?

 1. 6

  Restaurant Ledeboer

  Het restaurant is gevestigd in het oude bankgebouw van de Twentsche bank in het centrum van Almelo. Patron cuisinier Rick Blanken en team koken hier herkenbare, smaakvolle gerechten. Je komt bij Ledeboer voor een avondje uit, of dat nu is met vrienden, familie, zakenrelaties of gezellig met z'n tweeën. Laat je verrassen door Rick en zijn team met wisselende menu's. Een heel bijzondere plek is de kluis beneden in de voormalige bank. Achter de zwarte deur was vroeger geld en goed lagen, is nu een Private Dining ruimte gecreëerd.

 2. 5

  Café Restaurant Nielz

  Nielz is een kindvriendelijk café/restaurant met een groot en zonnig terras in het centrum van Almelo. Een goede sfeer, lekker eten en gezellig drinken is het motto. De menukaart biedt voor elk wat wils. Van een tosti tot een maaltijdsalade, van een 'kleine taart' gerecht tot aan een driegangendiner en in het weekend de fotogenieke Special Cheesecake met elke week een andere smaakvolle topping. De keuken is dagelijks geopend voor lunch. Vanaf 17.00 uur kun je ook á la carte bij ons dineren. Bij Nielz verwelkomen ze je graag, waar kwaliteit en gastvrijheid samenkomen.

 3. 4

  Droste's Herberg

  In Droste's herberg, tussen de weilanden in Tubbergen, wordt er uitsluitend gekookt met verse ingrediënten, zoveel mogelijk uit de omgeving en van het seizoen. Dagelijks wordt alles vers bereid met als doel een lekkere, gezonde en duurzame maaltijd te serveren. Hans, de chef-kok, en zijn brigade verrassen je graag met ongecompliceerde, eerlijke smaken die goed samengaan met een heerlijk glas wijn, een glas bier of een alcoholvrij alternatief. In het restaurant is er een a la carte menu en een Bib Gourmand keuzemenu.

 4. 3

  Restaurant 't Oale Roadhoes

  In de kern van Tubbergen ligt het prachtige pand 't Oale Roadhoes, een mooie uitvalbasis voor het verkennen van de prachtige Twentse omgeving. Bij mooi weer is het heerlijk genieten op het terras. Eetcafé de Burgemeester, onderdeel van 't Oale Roadhoes, heeft een ongedwongen sfeer en een uitstekende keuken. Heb je in de namiddag zin een aperitief? Dan kun je daarbij ook een plankje met zorgvuldig gekozen hapjes bij bestellen. Bij mooi weer kan er ook op het terras gedineerd worden.

 5. 2

  Bistro Kampkuiper

  Kampkuiper verzorgt de inwendige mens. Zo zie je als gast vanuit het restaurant de kok aan het werk in de open keuken van het á la carte restaurant. Kampkuiper staat voor streekgebondenheid en cultuur. Daarom bereidt de kok de gerechten onder een handgemaakte koperen kap, gemaakt door een van de laatste koperslagers van Nederland. Waardeer je de Twentse geur en smaak van vroeger? Onze gerechten zijn bij voorkeur bereid met streekproducten op basis van authentieke streekrecepten. Alles in een gezellige informele sfeer. Een avond waar je jezelf kunt zijn en kunt genieten van gerechten van goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

 6. 1

  Familierestaurant Troubadour

  Of je nu alleen, met je partner, gezin of een groep vrienden uit eten gaat, in het restaurant is plaats voor iedereen. De menukaart is gevarieerd en wisselt met de seizoenen. Voor de kinderen zijn er diverse kindergerechten en pannenkoeken. Een avontuurlijke speeltuin buiten en een grote indoor speeltuin zorgen ervoor dat de kinderen zich niet vervelen. Dat is pas ontspannen uiteten in Twente!

Wat vind je van dit artikel?