1. 0/3
  '

  Doe-tips

  Dit zijn de 3 meest inspirerende kunstroutes in Twente.

  In Twente zijn er heleboel bijzondere kunstobjecten in musea te bewonderen, maar ook hebben we diverse routes en evenement met kunst. Wat dacht je van struinen over het grootste kunstevenement in het Volkspark? Of laat je in Tubbergen inspireren door de speciale route over glaskunst. We hebben de meest inspirerende kunstroutes voor je op een rijtje gezet!

 2. 3/3

  3.

  ART BRUT

  Oftewel, de kunstvorm die ook wel Zuivere of Pure kunst uit het hart van mensen die vanwege hun psychische aandoening en/of (verstandelijke) beperking vaak zeer kwetsbaar zijn. Wandel (2,5 km) langs tal of ondernemers die één of meerdere kunstwerken in hun etalage hebben uitgestald.

 3. 2/3

  2.

  Kunstmarkt Tuindorp

  In een van de Historische wijken van Hengelo vindt dit jaar de Kunstmarkt weer plaats. Kunstenaars krijgen de kans om hun werk te tonen aan het publiek. Omlijst met straattheater, muziek en een gezellig terras!

 4. 1/3

  1.

  Kunstroute Almelo

  Maak kennis met de inspirerende kunstwerken in Almelo tijdens deze route. Want hoewel je misschien wel wist dat talentvolle artiesten als Ilse de Lange en Herman Finkers uit Almelo komen, wist je waarschijnlijk niet dat Almelo nog veel meer kunstenaars heeft en de kunst hier vaak letterlijk op straat ligt. Je moet alleen net even weten waar te kijken!

Deel dit artikel met vrienden

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer verhalen uit Twente

 1. Slaaptijd!

  De 5 leukste tiny houses in Twente. Klein maar fijn!

 2. Doe-tips

  7 tips voor een toffe voorjaarsvakantie in Twente.

 3. Doe-tips

  De duurzaamste (en leukste) hotspots in Twente die je moet zien.

 4. Doe-tips

  Do it yourself: 6 plekken in Twente waar jij de handen uit de mouwen steekt.

Tip je vrienden

facebook twitter